Press "Enter" to skip to content

Sfârșit tragic pentru Andreea, o tânără mămică din București

Andreea, o tânără mămică din Bucureşti, în vârstă de 23 de ani, a fost omorâtă fără milă de iubitul ei, chiar sub ochii fetiţei ei, în curtea casei din cartierul Militari.

Tânăra în vârstă de 23 de ani a fost înjunghiată, astăzi, de iubitul ei, în curtea casei din cartierul Militari, chiar sub ochii fetiţei ei în vârstă de patru ani.

Martori la atacul sângeros, rudele femeii şi vecinii au sunat la numărul unic de urgenţă 112, iar la faţa locului au ajuns poliţişti, medici şi mascaţi.

Andreea a început să se certe cu iubitul ei, Ionuţ Alexandru Busa, iar la un moment dat, bărbatul a pus mâna pe un cuţit şi a înjunghiat-o fără milă.

Medicii ajunşi la faţa locului au încercat timp de câteva zeci de minute să o resusciteze pe tânără, însă toate manevrele au fost în zadar.

Andreea, o tânără mămică din Bucureşti, a fost omorâtă de iubit, sub ochii fetiţei ei 711640

Tânără mămică din Bucureşti, ucisă de iubit în faţa fetiţei

„Astăzi, prin apel 112, Poliția Capitalei a fost sesizată cu privire la faptul că o femeie, de 23 de ani, a fost agresată , în locuință, de către concubinul ei. 

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 21 Poliție, precum și echipaj de prim ajutor. Femeia de 23 de ani prezenta mai multe leziuni și în pofida eforturilor medicilor, a fost declarat decesul.

La fața locului cercetările sunt efectuate de procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București și polițiști ai Serviciului Omoruri, în vederea stabilirii situației de fapt.

De asemenea, sunt efectuate verificări în vederea depistării bărbatului.

Cercetările sunt efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Capitalei.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *