Press "Enter" to skip to content

Se spune ca nimic nu este mai puternic pe lumea aceasta decat dragostea de mama. O femeie de 39 de ani a trait drama vietii sale atunci cand a adus pe lume un copil. Momentul sfasietor cand isi ia adio de la bebelusul ei!

Tammy Ireson din Norfolk (Marea Britanie) a fost extrem de fericita atunci cand a adus pe lume un bebelus. Timp de 20 de ani a asteptat acest moment si minunea s-a intamplat, dar nu intr-un mod atat de placut precum se astepta.

Tammy a avut o sarcina normala, dar pe la 20 de saptamani, medicii au facut o radiografie si i-au spus ca ceva nu pare in regula si au intrebat-o pe mama daca mai doreste sa pastreze fatul. Tammy a mers mai departe, plina de incredere ca totul o sa fie bine.

Il iubeam deja foarte mult pe acest copil si am zis ca merita o sansa in viata. Stiam ca sansele de viata sunt extrem de mici. Nu voiam ca el sa sufere, dar inca mai speram ca intr-o buna zi o sa fiu capabila sa il aduc acasa”, a mai declarat femeia.

Testele urmatoare au scos la iveala faptul ca bebelusul avea riscuri majore de-a se naste cu o boala genetica rara. In ciuda tuturor avertismentelor, mama a mers mai departe, dorindu-si sa aiba astfel un al doilea copil si un frate pentru fiica sa, Zilanne.

Timpul a trecut si Tammy a facut preeclampsie, o boala specifica gravidelor, ce produce complicatii grave si chiar moarte. Femeia a nascut cu 8 saptamani mai devreme. Bebelusul a fost prematur si nu a putut respira, fiind nevoie de manevre de resuscitare.

„Nici nu stiam daca o sa supravietuiasca noptii, dar totusi a reusit”, a marturisit mama.

Zilele au trecut si femeia a inceput sa petreaca timp la spital cu cel mic, pentru a-l cunoaste mai bine. Inevitabil, Tammy a ajuns sa-l iubeasca enorm si sa viseze la ziua cand bebelusul va merge acasa.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *