Press "Enter" to skip to content

Scandal urias cu inmormantarea lui Nelu Ploiesteanu! Familia nu a mai ridicat trupul artistului. Legistii au stabilit cauza decesului

Scandal urias in jurul inmormantarii lui Nelu Ploiesteanu! Fiicele artistului au refuzat sa ridice trupul tatalui lor de la IML. Acestea au motivat ca nu au cum sa se ocupe de inmormantare pana la ora 17.00, asa cum prevede protocolul Covid.

Familia lui Nelu Ploiesteanu a facut cerere la Parchet pentru efectuarea unei necropsii in speranta ca artistul va iesi egativ la testul Covid, dupa trei saptamani de stat la Terapie Intensiva.

Rezultatele analizelor au atestat ca artistul avea coronavirus in momentul decesului.

In urma autopsiei si a prelevarii de tesut, diagnosticul a fost: pozitiv coronavirus. Cu alte cuvinte, sicriul va pleca sigilat catre cimitir, iar la inmormantare vor avea voie maximum 20 persoane.

Cele doua fete ale cantaretului, Elena si Rebeca, s-au prezentat in jurul orei 10 la IML, de unde trebuiau sa ridice sicriul sigilat cu trupul neinsufletit la tatalui lor. Acesta trebuia dus, conform legii, direct la Cimitirul Straulesti 2 si ingropat in prezenta a maxim 20 de persoane, dupa protocol Covid.

Cele doua fete s-au opus insa si au refuzat sa ridice trupul tatalui lor, pe motiv ca nu au cum sa se ocupe fizic de inmormantare pana la ora 17.00, cum prevedea legea. Ele intentioneaza sa ridice trupul tatalui lor abia maine, cand va fi inmormantat.

„Nea Nelu nu va fi inmormantat ca un caine, nu exista asa ceva, sa-l duci la cimitir in momentul in care il iei de la IML. Are dreptul la o slujba. Sotia lui e acasa, se simte foarte rau. Nu este disparuta. Este distrusa de durere, e pe pastile. Cat despre inmormantare, se va oganiza maine. Legea nu permite priveghi, desi s-a dorit asta. Nu se poate! Exista o revolta a familiei! Familia crede ca nu mai avea Covid! Familia se va supune legilor acestei tari. Dar nu era posibil sa-l ingroape azi, macar daca le dadeau de ieri rezultatele!”, a declarat jurnalista Mara Banica, la Antena 3.

Nelu Ploiesteanu va fi ingropat in cavoul in care a fost depus fiul sau

Nelu Ploiesteanu va fi inmormantat la Cimitirul Straulesti 2, in locul de veci unde a fost depus fiul sau. Mihaita, baiatul lui Nelu Ploiesteanu, a murit in urma cu doi ani, la varsta de 32 de ani. El avea grave probleme de sanatate si era imobilizat la pat. continuare 

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *