Press "Enter" to skip to content

S-a oprit ”robinetul cu bani” al Clejanilor! Fulgy nu e singura problemă: dezastru financiar pentru Viorica și Ioniță, după un an de pandemie! EXCLUSIV

Viorica și Ioniță de la Clejani au trecut prin momente cu adevărat dificile și nu doar din cauza isprăvilor fiului lor, Fulgy. Cântăreții traversează o situație cu adevărat dramatică din punct de vedere economic.

Viorica și Ioniță de la Clejani au probleme mari cu banii din cauza pandemiei. Deși Fulgy s-a lăudat că se scaldă în lux, că are ochelari, papuci și brichete de mii de euro, realitatea este mult mai dramatică.În pandemie, odată cu sistarea concertelor, s-a închis și ”robinetul cu bani” al familiei Manole, iar cifrele sunt cu adevărat triste.

Clejanii mai au 1000 de euro în conturile firmei!

Viorica și Ioniță de la Clejani dețin o firmă care are ca obiect principal de activitate ”interpretare artistică și spectacole”. Clejani Music SRL activează pe piață de 16 ani dar niciodată nu s-a aflat într-o situație mai grea decât acum.Conform datelor de la Ministerul Finanțelor, compania deținută de soții Manole și-a restrâns de 10 ori activitatea în anul 2020 față de 2019, ajungând cu o cifră de afaceri de doar 21.500 (4.300 euro) pe tot anul. În vremurile bune, Viorica și Ioniță ajunseseră să perceapă un tarif de 23.000 de euro pentru un singur concert!

În aceste condiții, firma Clejanilor a ajuns să aibă un deficit de peste un sfert de milion de lei și datorii totale de peste 725.000 lei. Și conturile firmei au ajuns aproape de zero, la momentul bilanțului existând doar 5.054 lei (1000 de euro!!!!) în bănci, Clejani Music SRL având în acest moment doar 2 angajați.

Fulgy se laudă că are milioane de euro

Chiar și în aceste condiții, Viorica și Ioniță au făcut un efort financiar important și i-au achiziționat un apartament cu două camere lui Fulgy, într-un complex imobiliar nou situat în apropierea vilei din Dristor în care cei doi locuiesc. Imobilul ar fi costat 150.000 de euro, conform tânărului care ieri a ajuns la Spitalul Clinic de Psihiatrie ”Prof.Al. Obregia” din București, după ce propriul tată a mers la poliție susținând că băiatul lui l-a amenințat. Totul a început în urmă cu o săptămână, după ce Fulgy a fost prins la volan sub influența substanțelor interzise, moment în care tânărul a început să amenințe pe toată lumea și să se laude că are ”milioane de euro”.

În urmă cu un an, povestea s-a repetat cu Margherita, fiica Clejanilor, care a făcut un accident tot sub influența stupefiantelor. Atunci, tânăra a fost cea care a făcut mare scandal, pe motiv că nu este lăsată să-și trăiască viața pe care și-o dorește și că ea merită de fapt mult mai mult decât îi poate oferi această țară. scrie wowbiz.ro

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *