Press "Enter" to skip to content

S-a împlinit un an de la moartea lui Mihai Constantinescu! Soția artistului, lacrimi și durere la parastasul cântărețului: VIDEO

A trecut un an de când Mihai Constantinescu s-a stins, după cinci luni de comă și după o grea suferință. Rudele și apropiații artistului au organizat un parastas plin de flori, dar și de lacrimi și suspine adânci.

Un an de la moartea lui Mihai Constantinescu

Soția i-a organizat parastasul
Cum a arătat cavoul în care este înmormântat artistul

Regretatul artist Mihai Constantinescu a murit pe data de 29 octombrie 2019, la vârsta de 73 de ani. Acesta și-a petrecut mai mult de cinci luni pe patul de spital, în comă. Apropiații s-au rugat neîncetat pentru însănătoșirea lui. Acesta părea că își revene, dar la scurt timp starea lui s-a alterat traptat, murind într-un final.

Sâmbătă, soția artistului, Simona Constantinescu, a organizat un parastas în memoria celui care i-a încântat pe români zeci de ani cu melodiile sale. Aceasta a împărțit pachete de pomană la biserică și la cimitirul în care este îngropat artistul.

Cum a decurs parastasul lui Mihai Constantinescu
Cavoul familei Constantinescu, unde își dorm somnul de veci atât sora, cât și părinții cântărețului, a fost acoperit de către rude și prieteni cu buchete imense de flori.

Discursul preotului i-a emoționat până la lacrimi pe cei prezenți la parastasul de un an al lui Mihai Constantinescu.

Mihai Constantinescu a avut problme de sănătate încă de acum 12 ani, când i-au fost montate primele valve biologice la inimă. În anul 2017, acesta a mai fost supus unei operații pe cord deschis.

În ultimii ani, artistul s-a simțit din ce în ce mai rău. A dispărut din viața publică și a slăbit considerabil, starea lui de sănătate fiind vizibil afectată. scrie spynews.ro

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *