Press "Enter" to skip to content

S-A AFLAT! DE CE ÎȘI VOPSEȘTE OANA ROMAN PĂRUL DE LA 22 DE ANI. CE PROBLEMĂ ARE VEDETA: „ȘI MAMA E LA FEL”

În zilele noastre, nu există multe femei care să nu-și vopsească părul, fie de voie, fie de nevoie.

Oana Roman a fost extrem de sinceră și a povestit, recent, de ce a fost nevoită să se vopsească de la o vârstă fragedă și a vorbit deschis despre problema ei.

Oana Roman a abordat cu sinceritate una dintre problemele cu care multe femei se confruntă. Vedeta a povestit că i-a albit părul de la o vârstă fragedă și acest lucru s-a moștenit de la bunica și mama ei, iar din această cauză a fost nevoită să-și vopsească părul de la 22 de ani.

”Mă vopsesc de foarte mulți pentru că din păcate. Am albit de tânără foarte tare, de pe la 22 de ani. Și mama e la fel, și bunica a fost la fel”, a spus Oana Roman la Antena Stars.

Și pentru că vrea mereu să aibă o imagine nouă în fața fanilor săi, Oana Roman alege să poarte diverse peruci, pentru a-și schimba look-ul fără prea mare efort.

Pe contul ei de Instagram, vedeta tot postează fotografii cu ea în care poartă peruci cu păr scurt, cu păr creț și chiar cu breton.

Oana Roman, primele declarații după ce Marius Elisei i-a făcut o declarație de dragoste

Afaceristul depune eforturi mari să își recucerească fosta soție, iar asta au observat mulți oameni azi, după postarea subtilă, însă, “stropită” cu cuvinte de iubire a acestuia. Oana Roman a fost contactată telefonic de cei de la “Showbiz Report” care au întrebat-o despre stadiul relației cu tatăl fiicei sale. În timpul mărturiilor, aceasta a precizat că a petrecut destul de mult timp în compania fostului partener de viață, care o surprinde des cu flori și, ieri seară, ea a simțit să-i mulțumească public, după cum puteți remarca în galeria foto a articolului. Și, deocamdată, ei nu s-au împăcat.

“Asta nu înseamnă că ne-am împăcat, lucrurile s-au schimbat radical deoarece e foarte complicat să treci peste o despărțire, peste probleme foarte multe care au fost, alea nu se pot șterge peste noapte cu buretele sub nicio formă. (…). Până acum ceva vreme, aveam block pe Instagram de la Marius”, a declarat fosta prezentatoare într-o emisiune de la Antena Stars. scrie cancan.ro

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *