Press "Enter" to skip to content

S-a aflat! Care este, de fapt, motivul despartirii dintre Cristina Ciobanasu si Vlad Gherman

Actorii Cristina Ciobanasu si Vlad Gherman s-au despartit oficial. Cei doi au facut anuntul pe Instagram. Vestea a cazut ca un traznet pentru cei care i-au cunoscut. Dupa 9 ani petrecuti  impreuna, cei doi ai ajuns la concluzia ca nu mai pot forma un cuplu. Povestea lor de dragoste s-a incheiat.

Cristina Ciobanasu si Vlad Gherman si-au spus adio.

Cei doi actori erau logoditi si locuiau impreuna.

Decizia lor i-a socat chiar si pe fani care au crezut ca este doar o gluma.

Cristina a fost cea care a deschis discutia despre despartire

„Este greu, de trei saptamani plangem intr-una, am perpelit decizia aceasta pe toate partile si am ajuns la concluzia ca este cel mai corect lucru pe care il putem face pentru noi ca indivizi. Ce trebuie sa intelegeti este ca 2020 si-a lasat amprenta si asupra relatiei noastre”, au anuntat cei doi actori.

Vlad Gherman a mentionat ca cea mai mare greseala pe care poti sa o faci intr-o relatie este sa te uiti pe tine. El a mai spus ca o iubeste pe Cristina, dar nu mai este iubirea care sa ii mai tina impreuna. Cei doi actori isi vor continua proiectele actoricesti, ceea ce inseamna ca raman impreuna pe platourile de filmari.

De ce s-au despartit cei doi

Acesti au spus ca motivul care a dus la despartire, este ca au au facut totul impreuna, iar asta i-a afectat pe termen lung. continuare 

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *