Press "Enter" to skip to content

S-a aflat abia acum: Adrian Streinu-Cercel, despre momentul în care s-a vaccinat anti-C0VID-19: “Din momentul în care…”

Medicul Adrian Streinu-Cercel a oferit detalii despre momentul în care s-a vaccinat, dar și despre exemplul personal pe care a reușit să îl ofere.

Adrian Streinu-Cercel îndeamnă populația să se vaccineze, având în vedere că și domnia sa a procedat întocmai.

Medicul este de părere că exemplul personal a fost urmat de multă lume și își dorește ca acest lucru să aibă un impact pozitiv asupra mai multor persoane.

Adrian Streinu-Cercel, despre momentul în care s-a vaccinat

Adrian Streinu-Cercel a reușit să ofere un exemplu personal prin faptul că s-a vaccinat anti-COVID-19.

Medicul consideră că serul împotriva virusului ucigaș este calea spre revenirea la o viață normală. 

„Este clar că există și o serie de reticențe la personalul medical. Eu vă dau exemple din Institutul Matei Balș, pentru că eu am fost una dintre primele persoane care s-au vaccinat. Din momentul în care m-am vaccinat eu, au venit și s-au așezat la coadă să se vaccineze, ceea ce înseamnă că exemplul personal e un exemplu care poate să convingă. De unde aveam circa 600 de persoane înscrise, în momentul de față am depășit cifra de 780 de persoane vaccinate în cadrul Institutului.

Astăzi am primit și o vizită de la Direcția de Sănătatea Publică în vederea evaluării modului în care se desfășoară vaccinarea și, doamnele de acolo au recunoscut faptul că vaccinarea se desfășoară cât se poate de bine și, mai mult decât atât, avem catagrafii cât se poate de clare și știm în fiecare zi ce persoane urmează să vină.

Și noi am avut dispute, de exemplu aceea în care o persoană era programată mâine și a venit astăzi.

Am vaccinat-o atunci când a venit. Nu trebuie să fim fixiști. Poate persoana respectivă are ceva de făcut și găsește o breșă în timpul său ca să se vaccineze. Orice persoană care se vaccinează este un bun câștigat în lupta cu această pandemie“, a declarat Adrian Streinu-Cercel pentru un post de televiziune. scrie kfetele.ro

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *