Press "Enter" to skip to content

Ramona Bădescu este în doliu! Tatăl ei a murit din cauza Covid-19

Actrița a aflat din Italia, unde locuiește de ani de zile, că părintele său s-a stins din cauza noului coronavirus.

Vești dureroase pentru Ramona Bădescu. Îndrăgita actriță și-a pierdut tatăl, răpus de coronavirus.

Ramona Bădescu este în doliu, după ce tatăl său în vârstă de 89 de ani a fost infectat cu noul coronavirus și a murit, la scurt timp.

Bărbatul s-a simțit rău, așa că a ajuns la spital, unde rezultatul testului a confirmat infectarea cu Covid-19.

Din păcate, tatăl Ramonei Bădescu era destul de bolnav, iar corpul său a cedat. Bărbatul fusese internat la Spitalul Filantropia din Craiova.

Dacă săptămâna trecută, starea tatălui ei era stabilă, Ramona putând să vorbească cu el la telefon, se pare că în câteva zile, starea s-a înrăutățit, iar corpul lui a cedat. Din fericire, mama Ramonei, care are o vârstă înaintată, nu a fost infectată cu noul coronavirus.

„Tata a fost luat de urgență de acasă pentru starea lui mai slăbită dar și pentru că a ieșit pozitiv cu acest virus necruțător.

Situația lui nu este bună dar eu mă rog la Dumnezeu să poată trece peste acest impas. Tata este un suflet deosebit și sensibil. Este stabil acum, iar medicul care a fost lângă el când am sunat, mi-a simțit îngrijorarea

și disperarea din voce, știind ce înseamnă să fii departe de părinți, pentru că și el și-a pierdut mama, a făcut astfel încât tata să îmi audă vocea, i-a pus telefonul la ureche și mi-a zis că în acel moment valorile oxigenului i-au crescut și se îmbunătățeau”, spunea Ramona, săptămâna trecută.

Ramona Bădescu locuiește în Italia, unde a devenit și mamă
De ani de zile, Ramona Bădescu se află în Italia, iar de un an de zile este mama unui băiețel superb, pe care l-a născut la 51 de ani.

Din cauza restricțiilor impuse de noul coronavirus, este posibil ca Ramona Bădescu să nu reușească să vină să îl conducă pe ultimul drum pe tatăl său. scrie kfetele

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *