Press "Enter" to skip to content

Raed Arafat: Cand voi iesi din starea de combatere a virusului

Secretarul de stat din Ministerul Afacerilor Interne a declarat ca masurile pentru prevenirea infectiei cu coronavirus ar putea sa fie mentinute pana la finalul lunii mai:

“Starea critica, depinde – in unele tari a urcat si dupa, a inceput coborarea. In altele s-a mentinut. Nu cred ca vom iesi din starea de combatere a virusului inainte de sfarsitul lunii mai. Va fi o perioada continua de combatere pana sa spunem ca a trecut. Depinde cum va evalua situatia”

Raed Arafat, anunt important pentru toti romanii: “Este posibil ca starea de alerta sa se mai prelungeasca o luna!”

Arafat a spus ca decizia se va lua saptamana viitoare si cel mai probabil presedintele Klaus Iohannis va prelungi aceasta stare de urgenta cu inca o luna si astfel Romania ar putea sa fie in stare de urgenta pana la jumatatea lunii mai.

“Daca vorbim de starea de urgenta e foarte posibil sa ajunga sa fie prelungita inca o luna. Poate aceasta decizie va fi luata in cursul saptamanii viitoare, inainte sa ajungem la data limita a starii de urgenta”, a spus Arafat la Digi 24.

Tot vineri, presedintele Klaus Iohannis a spus ca ne asteapta o perioada grea, pana vom atinge varful crizei, si a facut apel la romanii din diaspora sa nu vina acasa de Paste.

Presedintele Klaus Iohannis a semnat pe 16 martie decretul privind instituirea starii de urgenta pe teritoriul Romaniei pentru 30 de zile.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *