Press "Enter" to skip to content

Putem merge sa cumparam miel de Paste? Precizari importante de la Politia Romana

Politia Romana a postat pe pagina de Facebook un mesaj in care precizeaza ca cetatenii pot merge sa isi cumpere carne de miel pentru Paste, dar recomanda sa aiba la ei cartea de identitate si declaratia pe proprie raspundere.

Politia Romana a facut cateva precizari pentru populatie in contextul apropiatelor sarbatori pascale.

„Da, poti merge sa-ti cumperi produsele necesare. Nu uita sa ai la tine cartea de identitate si declaratia pe propria raspundere, in care bifezi punctul 2 (asigurarea de bunuri care acopera necesitatile de baza ale persoanelor). De asemenea, iti recomandam sa mergi singur, nu cu toata familia si sa te asiguri ca agentul economic de la care iti cumperi mancarea este autorizat si respecta toate conditiile igienico-sanitare impuse de institutiile cu atributii in domeniu (vezi comunicatele ANSVSA) si nu uita sa ceri documentele de provenienta, bon fiscal, chitanta, factura”, este mesajul postat de Politia Romana.

Politia Romana precizaza insa ca, in acest an, comerciantii cu turmele de miei nu mai pot veni in apropierea orasului: „Acest lucru nu va mai fi posibil. Asa ca asigura-te ca iti procuri produse numai din locurile autorizate”, scrie romaniatv.net

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *