Press "Enter" to skip to content

Poti merge de Paste in vizita la rude? Politia raspunde la cea mai arzatoare intrebare

Politia Romana le raspunde romanilor la orice intrebare legata de coronavirus si de perioada in care acestia trebuie sa stea in casa. Cele mai multe intrebari sunt legate de vizitele la rude sau de cum se poate iesi pe domeniul public.

Se apropie ziua de Paste si romanii incep sa puna tot mai multe intrebari legate de perioada sarbatorilor. In acest context, Politia Romana a publicat un nou mesaj prin care prezinta precizari legate de vizitele la parinti in ziua de Paste pentru a duce alimente sau pentru a petrece alaturi de ei.

Ce transmite Politia Romana
„Mult nu mai este si o sa urmeze intrebari de genul:

* Pot merge la parinti sa le duc produse pentru masa de Paste?”, isi pun politistii intrebarea care sta pe buzele multora.

„Desigur. Conform ordonantei militare trebuie sa ai asupra ta cartea de identitate si declaratia pe propria raspundere, in care bifezi punctul 4, motive justificate, precum asistenta persoanelor varstnice, bolnave.

Dar nu uita ca aici nu sunt incluse vizitele in ziua de Paste”, este raspunsul scris pe pagina oficiala de Facebook, de Politia Romana.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *