Press "Enter" to skip to content

Poliţist bătut pe stradă de un bărbat care nu avea declaraţia pe proprie răspundere

Un polițist local din Luduș a fost pus la pământ, cu un pumn în față, de un individ care fusese oprit pentru legitimare și verificarea declarației pe proprie răspundere, conform prevederilor Ordonanţei militare numărul 3, aflată în vigoare.

Bărbatul l-a înjurat pe polițist atunci când a fost întrebat motivul pentru care se află pe stradă, având în vedere restricțiile de circulație, l-a lovit cu pumnul în față, apoi a fugit. Polițistul a ajuns la spital, având nevoie de 9 zile de îngrijiri medicale.

Poliţist local lovit cu pumnul în faţă, pe stradă

“În dosarul Parchetului de pe lângă Judecătoria Luduș se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj, constând în aceea că în data de 25.03.2020, în jurul orelor 16:40, persoana vătămată, în calitate de polițist local, aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu, find echipat în uniforma de serviciu, a identificat pe inculpatul L.I.A, solicitându-i acestuia să prezinte declarația pe proprie răspundere prevăzută de Ordonanța militară nr.3 din 2020, emisă de MAI să îi comunice motivul deplasării pe stradă, împrejurare în care inculpatul a adresat injurii persoanei vătămate, a lovit-o cu pumnul, acesta din urmă căzând la pământ. În urma actelor de agresiune fizică, persoana vătămată prezinte leziuni traumatice cauzate prin lovire directă, repetată cu un corp dur, contondent, necesitând pentru vindecare 8-9 zile de îngrijiri medicale. Inculpatul se sustrage de la urmărirea penală încercând să îngreuneze cercetările în această cauză. Judecătoria Luduș a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru 30 de zile”, se arată în comunicat.

sursa:observator.tv

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *