Press "Enter" to skip to content

Petrică Cercel nu credea în coronavirus. Artistul a refuzat să meargă la spital până ce starea nu i s-a agravat

Petrică Cercel a murit, vestea întristând profund pe toți cei din familie, din breaslă și pe fanii de zeci de ani ai acestuia. Celebrul manelist a ajuns în stare gravă la spital, infectat cu noul coronavirus.

Din păcate, artistul nu credea nici pe departe în existența bolii, punând stările de rău pe seama oboselii. Când s-a dovedit că este infectat, era deja prea târziu pentru el.

Petrică Cercel, unul dintre cei mai apreciați, respectați și cu mai multă experiență artiști din industria muzicii de petrecere,  a trecut în neființă, după câteva zile de luptă aprigă cu noul coronavirus. Manelistul se simțea rău de mai multe zile, însă nu credea în existența virusului, astfel că nu a mers la spital încă de la apariția primelor simptome.

Petrică Cercel nu credea în coronavirus, iar când a ajuns la spital a fost prea târziu

Manifestate acut și din cauza celorlalte probleme de sănătate pe care le avea, simptomele au agravat evoluția bolii.

Petrică Cercel a ajuns intubat la spital, iar după zile întregi de rugi fierbinți ale familiei, colegilor și fanilor, din păcate, ceea ce este mai rău s-a întâmplat: trupul slăbit al lui Petrică Cercel a cedat, fiind confirmat decesul.

Întreaga comunitate este acum în doliu, familia fiind de departe cea mai îndurerată de dispariția precoce a artistului.

Sute de mesaje au fost postate pe rețelele sociale de ieri, de când a făcut anunțul tragic, și până astăzi. Acum, rudele se pregătesc de înmormântare. scrie spynews.ro

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *