Press "Enter" to skip to content

O femeie s-a trezit în timpul ritualului de incinerare, chiar înainte ca lada funerară să fie aprinsă. Fusese diagnosticată cu C0VlD

O femeie în vârstă, despre care familia credea că a murit, s-a trezit în timpul ritualului de incinerare, cu doar câteva momente înainte ca focul să fie aprins.

Shakuntala Gaikwad, de 76 de ani, s-a îmbolnăvit de COVID-19 și se izolase în casă, însă starea ei s-a agravat. Familia a dus-o apoi la spital, dar, din cauza numărului uriaș de pacienții, medicii nu au putut să-i ofere un pat, așa că a rămas afară, în fața unității medicale, într-o mașină.

În scurt timp, Shakuntala ar fi încetat să mai respire, iar familia a crezut că a murit.

I-au luat trupul acasă și au început pregătirile pentru ritualul de incinerare, relatează India Today. În timpul acestuia, chiar înainte ca lada funerară să fie aprinsă, femeia s-a trezit, a deschis ochii și a început să plângă.

Rudele au dus-o din nou la spital și se pare că de această dată a primit tratament. Un ofițer de poliție a confirmat pentru sursa citată întâmplarea, însă nu a putut să ofere detalii legate de starea actuală a femeii.

Acesta este doar unul din exemplele brutale, cu situații disperate în care ajuns sute de mii de oameni din India, țară afectată grav de criza COVID. India a raportat peste 24 de milioane de cazuri de îmbolnăviri și peste 270.000 de decese, însă există temeri că cifrele reale ar fi, de fapt, mult mai mari.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *