Press "Enter" to skip to content

O femeie a murit în brațele iubitului ei, după o operație estetică în Turcia. Cei doi aveau împreună trei copii: ”Nimic nu va mai fi la fel”

O femeie s-a stins din viață în condiții suspecte, după o operație estetică în Turcia. În urma intervenției, starea ei s-a agravat brusc, iar în cele din urmă a murit în brațele iubitului ei. Cei doi aveau împreună trei copii, iar acum bărbatul trece prin cea mai grea încercare a vieții.

  • O femeie s-a stins din viață în spital
  • Soțul ei este devastat de durere

O familie trece prin momente cumplite, după ce o tânără, mamă a trei copii, a murit în condiții îngrozitoare.

Tragedia s-a produs în urma unei operație estetice, la o clinică cunoscută din Turcia. Iubitul ei a privit-o cum moare sub ochii lui, iar ceea ce a simțit a fost cumplit. Bărbatul își va crește singur copiii.

O femeie a murit în brațele iubitului ei, după o operație estetică în Turcia

În urmă cu câteva zile, femeia a plecat în Turcia, unde și-a făcut o operație de lifting fesier. Înainte să revină acasă, în Marea Britanie, aceasta a spus că are dureri în piept, motiv pentru care a decis să se întoarcă la clinică. Câteva clipe mai târziu, a făcut atac de cord, iar mai apoi s-a stins fulgerător din viață.

În momentul în care a murit, aceasta se afla în taxi, alături de iubitul ei. Văzând ce se întâmplă, bărbatul a încercat să o resusciteze în timp ce se aflau în taxi, însă fără succes.

În cele din urmă, medicii au declarat decesul femeii. Nimeni nu se aștepta să se întâmple acest lucru, având în vedere că operația ei a fost declarată un real succes.

Ce i-ar fi provocat decesul

Tânăra ar fi murit din cauza unei posibile embolii, aceasta fiind și motivul atacurilor de cord pe care le-a suferit. Familia ei este devastată de durere și regretă faptul că ea a murit.

Cei trei băieți ai săi au rămas fără mamă, iar iubitul ei este nevoit să îi crească în lipsa ei. Atât sora, cât și tatăl ei sunt terifiați de ce s-a întâmplat.

”Ni s-a spus că iubitul ei a trebuit să o resusciteze într-un taxi. Credem că s-au întors amândoi la clinică pentru un control şi că ea s-a prăbușit în clinică. Au băgat-o într-un taxi cu partenerul ei. S-a întâmplat ceva în taxi.

Nu putea respira. A trebuit să o resusciteze. Nu știu dacă a venit și a murit în spital. Este vag. Nu știm toate detaliile. Cred că acolo va fi un raport al medicului legist. Iubitul ei are nevoie de un certificat de deces înainte să vină acasă. Avea doar 26 de ani, nu ar fi trebuit să moară. A lăsat trei copii mici”, a spus tatăl ei.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page