Press "Enter" to skip to content

O femeie a fost găsită în apartamentul ei fără suflare și cu degetul mare tăiat! Atacatorul l-ar fi folosit pentru a-și ascunde urmele

O femeie a fost găsită fără suflare de către iubitul ei. Presupusul ucigaș a fost acuzat că i-a tăiat degetul mare pentru a-i putea folosi telefonul în scopul de a-și acoperi urmele.

Femeia era biochimist la Institutul Tehnologic din St. Petersburg și model în timpul liber
Biochimistul a fost găsit mort în apartamentul de către iubitul ei

Se crede că modelul a fost sugrumat sau sufocat
Corpul gol al biochimistului, Ekaterina Antontseva, a fost găsit în apartamentul ei cu degetul mare tăiat. Oamenii legii presupun că rusoaica a fost sugrumată sau asfixiată, conform Mirror.

Ekaterina Antontseva, în vârstă de 34 de ani a fost un om de știință care a predat la Institutul Tehnologic din St. Petersburg, iar în timpul său liber profesa ca model. Aceasta a fost găsită, în apartamentul ei de iubit, care se întorcea dintr-o călătorie de afaceri.

Poliția a găsit degetul femei în casa unui bărbat identificat doar ca Artyom, un fanatic al jocurilor pe computer, în vârstă de 36 de ani. El a fost reținut de către oamenii legii sub suspiciunea de crimă.
Suspectul ar fi folosit amprenta degetului retezat al femeii, pentru a-i accesa telefonul mobil, de unde a trimis mesaje text. El le-a transmis apropiaților că Ekaterina se simte rău și că nu poate merge la serviciu.

Ofițerii au raportat că un posibil motiv pentru care a fost ucisă este că Artyom îi datora femeii bani și că ei s-ar fi certat pe motivul rambursării lor. Totodată, oamenii legii spun că ucigașul ar fi șters

mesajele dintre cei doi și că golurile dintre ușile și ferestrele apartamentului ei au fost sigilate pentru a preveni mirosul să ajungă la vecini, potrivit Mirror. scrie spynews.ro

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *