Press "Enter" to skip to content

Ninge in Romania. Zapada depaseste 15 cm in aceste locuri

Ninge in Romania. Frigul s-a intors si zapada a cazut din nou. In Fagaras la altitudini mari, stratul de zapada are 15 cm lungime.

Salvamontarii din Arges s-au trezit ca afara este iarna. Pe varful Omu din Bucegi, vremea este rea, ceata si furtuni de zapada.

Masivul Piatra Craiului

Masivul Piatra Craiului

Masivul Piatra Craiului 🌨️❄️🌨️❄️Parcul National Piatra Craiului

Posted by Meteoplus on Monday, May 4, 2020

Transfagarasan. Salvamont Arges

Transfăgărăşan, vremea, prognoza, zapada, viscol primavara

Transfăgărăşan || 4 mai 2020Salvamont Arges pentru Meteoplus

Posted by Meteoplus on Monday, May 4, 2020

In Muntii Vladeasa, Calimani si Tarcu s-au inregistrat, de asemenea, temperaturi negative. Meteorologii au anuntat ca toata saptamana va fi vreme urata.

Astazi, meteorologii au facut noi avertizari de vreme severa in 18 judete din Romania
Potrivit ANM, pana la ora 21:00, in Dobrogea, sud-estul Moldovei si in Muntenia, mai ales in sudul si estul regiunii, vor fi perioade cu instabilitate atmosferica accentuata, ce se va manifesta prin averse ce vor avea si caracter torential, iar in intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor inregistra cantitati de apa ce vor depasi 25 l/mp si pe arii restranse 40 – 60 l/mp.

Ploua in Oltenia si Transilvania

In estul Olteniei si in sudul Transilvaniei va continua sa ploua si se vor acumula cantitati de apa de 20 – 25 l/mp, dupa ce, in ultimele 24 de ore, in zona s-au inregistrat cantitati de apa cuprinse, in general, intre 25 si 45 l/mp.

Judetele vizate de noua atentionare Cod galben sunt: Tulcea, Constanta, Vaslui, Galati, Braila, Ialomita, Calarasi, Buzau, Prahova, Dambovita, Giurgiu, Teleorman, Olt, Valcea, Arges, Sibiu, Alba, Brasov si Municipiul Bucuresti.

ANM avertizeaza ca fenomene similare de instabilitate atmosferica se vor semnala si in restul teritoriului, dar pe arii restranse.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *