Press "Enter" to skip to content

Nimeni nu se aștepta la una ca asta! Cum a reacționat Andreea Esca după ce Antonia a postat această poză cu cei trei copii ai ei

De câteva zile bune în casa cuplului Antonia – Alex Velea, fericirea a atins cote maxime! Și asta pentru că fiica artistei din mariajul cu Vicenzo Castellano se află alături de frații ei vitregi. Astăzi, frumoasa cântăreață și-a surprins fanii cu două poze de album în care apar cei trei copii pe care îi are.

Imaginile cu Akim, Dominic și Maya au topit inimile tuturor, iar printre cei care au reacționat în lumea virtuală se numără și Andreea Esca.

Zâmbete inocente, iubire pură și bucurie infinită! Astea sunt trăirile principale pe care le exprimă Akim, Dominic și Maya în cele mai recente poze publicate de Antonia pe contul ei oficial de Instagram – puteți vedea și cealaltă imagine de colecție în galeria foto a articolului.

Cuvintele sunt de prisos în astfel de situații… Asta și-a spus și Andreea Esca și, după cum se observă în captura de mai jos, carismatica prezentatoare a reacționat folosind trei emoticoane în formă de inimă roșie. N-a trecut mult timp de la gestul vedetei, că iubita lui Alex Velea i-a trimis virtual o inimă neagră, fiind mai împlinită ca niciodată.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *