Press "Enter" to skip to content

Nelu Ploieșteanu își făcuse testamentul. Cui i-a lăsat toată averea lui

Pe tot parcursul vieții, Nelu Ploieșteanu a știut să pună banul deoparte, ba chiar își făcuse și testamentul, pentru că știa că, inevitabil, avea să urmeze și ziua în care va deceda.

Artistul a muncit toată viața și a vrut să se asigure că toată familia lui are din ce trăi și nu duce grija zilei de mâine. Iată cui i-a lăsat Nelu Ploieșteanu întreaga lui avere!

Nelu Ploieșteanu a avut grijă de familia lui întotdeauna și a știut că trebuie să le lase un ajutor și după ce se va stinge din viață. Nelu Ploieșteanu a pus bani deoparte, pentru ca cei pe care i-a iubit cei mai mult să nu aibă motiv de îngrijorare după ce el va deceda.

Cui i-a lăsat Nelu Ploieșteanu toată averea lui

Cunoscutul cântăreț de muzică lăutărească a avut grijă să împartă, în mod egal, averea pe care o strânsese de-o viață, din ceea ce i-a plăcut cel mai mult să facă: muzica.

În urmă cu mai mulți ani, la o emisiune televizată, Nelu Ploieșteanu a vorbit și despre acest subiect, despre deces și testament. Artistul spunea că avea testamentul deja făcut, iar toată averea pe care o strânsese avea să o distribuie în mod egal, copiilor săi.

„Stiti de ce? Pentru ca eu nu am avut nimic de la parintii mei, n-am avut cu cine sa ma cert pe avere”, spunea atunci Nelu Ploieșteanu.

Nelu Ploieșteanu avea patru fete și un băiat, pe care îi iubea mai mult decât orice, și cărora le-a lăsat toată averea lui, de-o viață.

Unicul său fiu a murit la 32 de ani
Când avea doar 32 de ani, fiul artistului, pe nume Mihăiță, a încetat din viață. Momentul a fost devastator pentru Nelu Ploieșteanu, care pe tot parcursul vieții nu a putut să își revină din șocul pe care îl trăise.

Mihăiță s-a stins din viață în anul 2018, în luna aprilie. Tânărul s-a îmbolnăvit din cauza unui vaccin care i-a fost administrat, suferind de tetrapareză spastică și encefalopatie.

Aproape toată viața, Mihăiță a fost țintuit la pat, dar dragostea tatălui pentru el creștea pe zi ce trece. După o perioadă, băiatul nu mai putea nici măcar să vorbească, așa că mama lui, Elena, i-a fost aproape tot timpul, în fiecare secundă din viață. scrie spynews.ro

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *