Press "Enter" to skip to content

Nelson Mondialu a șocat pe toată lumea! Anunțul uluitor făcut astăzi: “M-a înșelat nevasta, am prins-o cu un taximetrist”! A povestit totul, cu lux de amănunte

Nelson Mondialu a făcut un live pe YouTube, care a șocat pe toată lumea.

Cu titlul “Am prins-o cu taximetristul, după atâția ani m-a ars cu altul”, Nelson Mondialu a povestit cu lux de amănunte cum un bun prieten al lui a fost înșelat de nevastă.
“Am o poveste despre cum a fost înșelat prietenul meu de iubita lui nevastă”, a început Nelson Mondialu povestirea.

Fanii au fost șocați, întrebându-l încontinuu pe Nelson Mondialu dacă l-a înșelat soția, Liana. Cei care ascultau povestea i-au lămurit pe cei care nu știau despre ce era vorba.

 

Nelson Mondialu a spus de mai multe ori că nu ar putea să treacă peste o asemenea trădare, în cazul în care Liana l-ar înșela vreodată, în ciuda diferenței mari de vârstă dintre ei.
Nelson Mondialu, anunț uluitor despre Bianca! Ce le-a transmis rudelor acesteia


Nelson Mondialu a anunțat că Bianca face parte din familia lui deja și le-a transmis rudelor acesteia că vrea să le cunoască.

Nelson Mondialu a spus că este dispus să le închirieze și un hotel rudelor Biancăi, numai să poată să le cunoască.

“Toate neamurile lui Bibișor, mama, frate, verișori, tot satul. Să vină aici, le închiriez un hotel, eu vreau să cunosc pe toată familia Biancăi. NU vă mai luați de ea pentru că face parte din familie. Nici de Lobo, nici de ea. Noi o iubim și o așteptăm aici. Liana le-a luat așternuturi, le luăm alt pat. Să vină acasă”, a spus Nelson Mondialu.

“Bianca se vinde pe bani”! Andreea, acuzații dure la iubita lui Livian!
Războiul dintre Andreea și Bianca a atins cote nebănuite chiar în Gala de 1 decembrie. Deși trebuiau să sărbătorească, Andreea și Bianca s-au contrat dur.
Andreea a calificat-o drept “femeie ușoară” pe Bianca. Întrebată de Andreea Mantea ce înțelege prin asta, Andreea Oprică a spus că înțelege “o femeie care se vinde pe bani”.

Andreea Mantea i-a cerut dovezi. “Cu cine s-a culcat Bianca pe bani cu cineva din această emisiune?”, a întrebat Andreea Mantea. “Nu știu, că nu am dovezi”, a răspuns Andreea Oprică.

“Am poze penibile rău de tot”, a spus Andreea despre Bianca, referindu-se la o poză cu o banana care circulă pe net cu Bianca.

Bianca a dezvăluit și adevărul despre acea poză care circulă pe net.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *