Press "Enter" to skip to content

Nelson Mondialu a fost părăsit de Liana! Bărbatul o acuză pe femeie că i-a furat aproape 60.000 de euro

Nelson Mondialu a fost părăsit de Liana, mama fiului său Livian. După o relație de 25 de ani, femeia a pus punct, simțindu-se, se pare, sătulă de criticile bărbatului. Ea a părăsit locuința conjugală de aproximativ o săptămână.

Totul ar fi început după o ceartă la o cină în familie, când Nelson s-a arătat nemulțumit de mâncarea gătită de Liana.

”Ăsta ar trebui să trosnească… nu-i fript! Nu-i fript deloc! Să vezi c-o să-mi fie și rău! M-aș despărți de ea acum! Voi vă dați seama? (râgâie) Nu știi să faci, degeaba te uiți! Data viitoare ți-l iau și ți-l arunc pe fereastră!

Nu știu cine te învață așa. Pe masă nu pune nimic.

Nu pune un șervețel… Hai, ia farfuria de aici… Am cu ea 26 de ani de calvar. Uite cum se uită la mine!… Unde mergi?”, a spus Nelson atunci.

Liana nu i-a răspuns nimic, și-a făcut bagajele, și-a luat toate hainele și a plecat din casă. De față a fost și Livian, care l-a avertizat pe Nelson că mama lui nu glumește! ”Vezi că și-a făcut toate bagajele”, i-a spus Livian tatălui său.

”Nu-s curios. 25 de ani mi-a mâncat tinerețea. Pentru o bucată de maioș și-a luat toate hainele și a plecat. Maioș sau ce, acum nu știu! Aici e maioș…

A luat hainele și s-a dus. Din seara asta sunt disponibil. Sunt singur, sunt disponibil… Ai și tu o vârstă decentă, 20-25 de ani. Până în 30… N-ai mustață, n-ai păr pe tine, n-ai crengi în cap”, a glumit Nelson Mondialu. Gluma s-a îngroșat, căci la o săptămână de la aceste discuții, Nelson Mondialu se arată total îngrijorat.

„Mi-a luat banii, m-am despărțit de ea pentru un caltaboș, acum câteva zile a ascuns, mi-a luat toți banii din casă, 57.000 de euro.

Mi-a luat aurul, un kilogram jumătate. ”, a mărturisit recent Nelson Mondialu pentru CANCAN.RO.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *