Press "Enter" to skip to content

Monica Anghel in doliu. S-a stins la 61 de ani

Monica Anghel este in stare de soc de cand a aflat vestea ca fostul sot a incetat din viata. Celebra cantareata s-a despartit de Andrei Carandino, dar a ramas in relatii foarte bune cu acesta.

Artista a mai fost casatorita cu celebru medic chirurg, Andrei Carantino.

Medicul s-a stins din viata la varsta de 61 de ani, vineri dimineata. Acesta activa ca medic la Spitalul Clinic de Urgenta Bagdasar-Arseni fiind unul dintre cei mai renumiti doctori. Andrei Carantino era specialist in chirurgie plastica-microchirurgie reconstructive, doctor in stiinte medicale.

Vestea trista a fost facuta de o apropiata a familiei.

„In aceasta dimineata, cunoscutul doctor, Andrei Carantino, seful Sectiei de Chirurgie Plastica a Spitalului Bagdasar Arsenie a plecat in Imparatia Cerurilor! Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace!”, a scris Roxana Dima pe Facebook.

Monica Anghel si Andrei Carandino au divortat in anul 2005, dupa o casnicie care a durat 11 ani. Ambii si-au refacut viata si au familii fericite, dar au pastrat o prietenie si au vorbit in continuare.

Monica Anghel spunea despre Andrei ca acesta i-a salvat viata si i-a fost recunoscatoare mereu pentru tot ce a facut pentru ea. Chiar daca s-au despartit, a continuat sa ii ceara ajutorul pentru diferite interventii chirurgicale. De altfel, si cu sotia acestuia, Ingrid, a reusit sa se inteleaga foarte bine si a apelat si al serviciile ei, fiind medic in acelasi spital.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *