Press "Enter" to skip to content

Monica Anghel in doliu. S-a stins la 61 de ani

Monica Anghel este in stare de soc de cand a aflat vestea ca fostul sot a incetat din viata. Celebra cantareata s-a despartit de Andrei Carandino, dar a ramas in relatii foarte bune cu acesta.

Artista a mai fost casatorita cu celebru medic chirurg, Andrei Carantino.

Medicul s-a stins din viata la varsta de 61 de ani, vineri dimineata. Acesta activa ca medic la Spitalul Clinic de Urgenta Bagdasar-Arseni fiind unul dintre cei mai renumiti doctori. Andrei Carantino era specialist in chirurgie plastica-microchirurgie reconstructive, doctor in stiinte medicale.

Vestea trista a fost facuta de o apropiata a familiei.

„In aceasta dimineata, cunoscutul doctor, Andrei Carantino, seful Sectiei de Chirurgie Plastica a Spitalului Bagdasar Arsenie a plecat in Imparatia Cerurilor! Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace!”, a scris Roxana Dima pe Facebook.

Monica Anghel si Andrei Carandino au divortat in anul 2005, dupa o casnicie care a durat 11 ani. Ambii si-au refacut viata si au familii fericite, dar au pastrat o prietenie si au vorbit in continuare.

Monica Anghel spunea despre Andrei ca acesta i-a salvat viata si i-a fost recunoscatoare mereu pentru tot ce a facut pentru ea. Chiar daca s-au despartit, a continuat sa ii ceara ajutorul pentru diferite interventii chirurgicale. De altfel, si cu sotia acestuia, Ingrid, a reusit sa se inteleaga foarte bine si a apelat si al serviciile ei, fiind medic in acelasi spital.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *