Press "Enter" to skip to content

Momente de tensiune. Vulpiței i s-a făcut rău în emisiune

Momente de tensiune în platoul emisiunii „Acces Direct”. Vulpiței i s-a făcut rău în emisiune și a fost chemată o ambulanță pentru a-i acorda îngrijiri medicale. Ce se întâmplă cu Veronica Stegaru?
Vulpiței i s-a făcut rău în emisiune

Producătorii emisiunii „Acces Direct” au chemat o ambulanță de urgență după ce Vulpița a acuzat stări de rău. Aceasta a fost în pragul leșinului și a necesitat îngrijiri medicale. Potrivit primelor informații, soția infidelă s-ar fi plâns de durere la nivelului stomacului, amețeli și grețuri.

Emisiunea a debutat astăzi cu Vulpița pe canapea, acuzând stări de rău. Prezentatoarea emisiunii a anunțat că starea femeii este îngrijorătoare și că nu se poate ridica de pe canapea. Medicii de pe ambulanță i-au acordat primul ajutor și veghează asupra ei.

Soția-vulpiță, însărcinată cu al doilea copil?

În acest moment, întrebarea de pe buzele tuturor este dacă nu cumva este însărcinată. Date fiind simptomele pe care vulpița pretinde că le are, mulți cred că ar fi vorba despre o sarcină. Totuși, soția-vulpiță dă asigurări că nu este însărcinată. Ea spune că este imposibil să fi rămas însărcinată și că ar fi, mai degrabă, o problemă medicală.

Chiar și Viorel, soțul său, are câteva semne de întrebare, însă acesta susține că problemele ar fi pe fond alimentar.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *