Press "Enter" to skip to content

Mirela Vaida, detalii cutremuratoare: “Pentru cei care cred ca este o farsa, le doresc sa nu traiasca ceea ce am trait eu.”

Mirela Vaida a trecut prin momente groaznice la Acces Direct. Vedeta a fost tinta unui atac. O femeie dezbracata a intrat in platoul emisiunii si a aruncat cu un pietroi imens.  Prezentatoarea a reusit sa se fereasca. Incidentul s-a petrecut in direct.

Prezentatoarea emisiunii Acces Direct a dat detalii pe retelele de socializare .

“Vreau sa va multumesc pentru toate cuvintele de incurajare pe care le-am primit. Am ajuns la munte pentru ca era pregatit un weekend cu familie la munte. Sigur ca sunt inca in stare de soc, presupun ca se cunoaste si faptul ca am plans tot drumul. Pentru cei care cred ca este o farsa, le doresc sa nu traiasca, cu mana pe suflet, ceea ce am trait eu astazi. Pentru ca mi-am vazut moartea cu ochii. Mai multe detalii cred ca o sa am luni de la politie si cred ca luni o sa fiu in stare sa va povestesc si ce s-a intamplat.”

“Da, este adevarat, pare incredibil, dar usa aceea laterala de la intrarea in platou nu este pazita. Este o usa de serviciu pe care ies colegii afara, unde parcam noi masinile, intr-adevar poate intra oricine. Mai multe va spun luni si va multumesc din suflet, weekend frumos!”, a spus Mirela Vaida.

Mai multe detalii vor fi dezvaluite in emisiunea de luni.

“Mai multe detalii o sa am luni de la Politie si cred ca luni o sa fiu un pic in stare sa va si povestesc ce s-a intamplat. Da, este adevarat, pare incredibil, dar usa aceea laterala nu este pazita. Este o usa de serviciu, pe care ies colegii la tigara, unde parcam noi masinile. Da, pe acolo poate intra oricine. Mai multe va spun luni”, a mai spus Mirela Vaida.

Mirela Vaida, momente cumplite

“Sunt in stare de soc. Fac eforturi mari sa raman calma, desi imi tremura vocea si n-as vrea sa cedez in direct. Da, am fost atacata fix in momentul cand am intrat in platou. Dupa cum vedeti ne-a fost spart platoul. Avea un pietroi destul de mare si de greu care trebuia sa fie in capul meu. Nu stim cine este doamna. A intrat pe o usa laturalnica”, a declarat Mirela Vaida. continuare 

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *