Press "Enter" to skip to content

Mirela Vaida a răbufnit, după ce amantul vulpiţei a cerut bani ca să vină în emisiune. ”Ne-ai cerut 3000 de euro” Cum a reacţionat Mara Bănică

Răsturnare de situaţie în cazul vulpiţei şi al amantului, Marian. După ce cel din urmă a promis în emisiunea de ieri că va veni astăzi în emisiune, ei bine, acesta a decis să nu se ţină de cuvânt.

Marian a intervenit la Acces Direct, miercuri, şi a promis că astăzi va veni în platou pentru a oferi mai multe detalii în acest caz. Deşi este unul dintre bărbaţii cu care vulpiţa şi-a înşelat soţul, Marian a decis să nu mai vină astăzi la Bucureşti, refuzând să fie supus detectorului de minciuni.

Întrebat pentru motivul pentru care a ales să nu se ţină de cuvânt, Marian a dat de înţeles că nu a vrut să-şi supere actuala iubită.

“Nu am venit pentru vcă nu este niciun rost să vin, nu voiam să mă vadă o ţară întreagă. Am o prietenă şi la mine familia e mai presus de orice. Măi vulpiţă, tu eşti sănătoasă la cap? Noi eram pe câmp, făcusem pană, băieţii s-au dus după roată. A venit şi Poliţia, dar ea nu i-a spus nimic poliţistului”, a spus Marian.

Întrebat de Mara Bănică dacă acceptă să vină la Bucureşti doar pentru a face testul la detectorul de minciuni, fără a apărea la tv, Marian a încercat să ocolească răspunsul, enervându-o pe Mara Bănică, care a decis să pună punct discuţiei cu acesta. În plus, jurnalista a precizat că dacă Marian nu vrea să fie supus detectorului de minciuni înseamnă că ascunde ceva, iar gestul lui lasă loc de interpretări.

În plus, tupeul lui Marian a atins cote maxime, pentru că în cele din urmă a cerut suma de 3.000 de euro cash pentru a veni în platoul…

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *