Press "Enter" to skip to content

Maria și-a revăzut în sfârșit bebelușul, după ce i-a fost smuls din brațe! Tânăra s-a bucurat însă numai 10 minute de revedere: „Îmi vorbea pe limba lui”

Maria, mama de doar 18 ani, a trăit clipe de maximă bucurie atunci când și-a revăzut bebelușul de 4 luni, după ce i-a fost smuls de la piept. Tânăra a povestit că a fost extrem de emoționată să-și strângă din nou băiețelul la sân, însă tristețea i-a acoperit chipul când s-au despărțit iarăși. Iată cum au decurs cele 10 minute de revedere mamă-fiu!

Povestea Mariei, mama-copilă, a impresionat o țară întreagă. După mai multe zile de suferință, tânăra și-a mai alinat puțin sufletul, reușind să-și revadă băiețelul de doar 4 luni.

Bebelușul Mariei a început să râdă de bucurie că și-a văzut mama
Invitată la „Acces Direct”, Maria a povestit că acum se simte mai bine, după ce și-a văzut din nou micuțul. Potrivit spuselor ei, bebelușul se afla în pat și deși inițial nu recunoscut-o din cauza măștii de protecție, copilașul a început imediat să zâmbească după ce i-a văzut chipul complet mamei sale.

„Au fost clipe de neuitat. Era în pat, asculta muzică de pe telefon, era vesel. Era spierat oarecum când m-a văzut cu mască, dar după a început să râdă la mine și mă trăgea foarte tare de păr. M-am simțit minunat când l-am luat la pieptul meu”, a spus Maria la „Acces Direct”.

Tânăra nu-i mai dă lapte de la sân de teamă să nu-i facă rău
Din păcate, Maria nu a avut prea mult timp să se bucure de revedere, pentru că momentul a durat în jur de 10, 15 minute, însă s-a bucurat de aceste clipe cât a putut de mult.

„Nu l-am mai dat jos din brațe până când am plecat. Îmi vorbea pe limba lui. Mănâncă lapte praf, eu mai am foarte puțin și mi-a fost frică să-i dau. Revedea a durat doar 10-15 minute, doamnele de la asistența socială veau și altă treabă, nu au putut să stea mai mult cu mine”, a adăugat ea.

Cât despre tatăl coplilului, Maria a declarat că Beniamin a stat și el în cameră, dar că era ocupat să vorbească la telefon cu o altă femeie.

„A rămas și Beniamin în cameră și vorbea la telefon cu o domnișoară, doamnă”, a mai declarat fata. scrie spynews.ro

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *