Press "Enter" to skip to content

Maria Dragomiroiu, in lacrimi dupa decesul lui Nelu Ploiesteanu: “L-am iubit”

Maria Dragomiroiu, in lacrimi dupa decesul lui Nelu Ploiesteanu. Indragita interpreta de muzica populara a vorbit despre Nelu Ploiesteanu. Vestea decesului a cazut ca un traznet, dupa ce cu cateva zile in urma, o alta mare artista a murit. Este vorba despre Cornelia Catanga.

“Este o durere foarte mare pentru noi toti. Ne-a coplesit! Suntem foarte tristi ca Nea Nelu al nostru a plecat dintre noi. A plecat un mare artist, un om exceptional. Il puneai pe rana, era un om la locul lui (…) Am avut aceasta mare bucurie, sa fiu pe aceeasi scena cu el.

Am invatat lucruri exceptionale. Este extraordinar! Numai vesti proaste, la cateva zile se mai duce cate un artist si ne umple inima de tristete (…) L-am iubit de prima oara, pentru ca era bunatatea intruchipata”, a declarat Maria Dragomiroiu, la Antena 3.

“Muzica lautareasca a pierdut o mare valoare. Cornelia Catanga a plecat acum o saptamana. Nu imi vine sa cred ca a plecat si Nea Nelu dintre noi. Acest virus exista si trebuie sa il luam in seama, este o nenorocire”, a mai spus cantareata.

Maria Dragomiroiu, dedicatie pentru Nelu Ploiesteanu. continuare 

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *