Press "Enter" to skip to content

Marcel Vela, mesaj de ultima ora: Vom anunta noi masuri

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anuntat, marti, la Azuga, ca, in urma unor discutii cu Patriarhia Romana, au fost stabilite masuri pentru a permite credinciosilor „sa se bucure” de sarbatoarea de Paste.

„Astazi vom anunta niste masuri pe care le-am luat impreuna cu Patriarhia Romana, astfel incat sa venim in intampinarea celor care sarbatoresc Sfintele Pasti si cred ca vor intelege faptul ca am depus toate eforturile astfel incat si credinciosii, si clericii sa fie protejati, dar, in acelasi timp, sa se bucure si de Sfintele Pasti si de lumina”, a declarat Vela.

Intrebat de jurnalisti cat vor mai dura restrictiile pentru cetateni, el a spus ca nu se poate face o estimare in prezent.

„Nu pot sa fac acum estimari pe durata restrictiilor, pentru ca tot ceea ce decidem se face in urma unor analize pertinente, facute cu celeritate de catre specialisti. Totul este acum impropriu pentru a estima date exacte, (…) avand in vedere ca totul depinde de dinamica si de evolutia infectiei cu coronavirus”, a explicat Vela, potrivit stirilekanald.ro

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *