Press "Enter" to skip to content

Mama Oanei Roman a implinit 81 de ani. Mioara Roman este total schimbata

Mioara Roman, mama Oanei Roman, a implinit 81 de ani. Chiar daca batraneatea i-a afectat sanatatea, Mioara Roman ramane o femeie rafinata si eleganta. Aceasta este internata de aproape o luna intr-un centru, Oana Roman a anuntat pe retelele de socializare ca va merge acolo sa-si sarbatoreasca mama.

Mama Oanei Roman a implinit 81 de ani. Mioara Roman, total schimbata

Oana Roman a mers, luni, la centrul unde mama sa se afla internata de aproape o luna, pentru a o sarbatori, deoarece Mioara Roman a implinit 81 de ani. De asemenea, Oana a publicat si cateva fotografii cu mama sa. Intr-una dintre imagini se poate vedea ca Mioara Roman a primit flori si tort de ziua sa de nastere.

Oana Roman s-a intors  din vacanta

Oana Roman s-a intors din vacanta din Egipt, acolo unde a fost impreuna cu fiica sa, dar si cu Vica Blochina impreuna cu Edan, baietelul sau.

Vedeta Antena Stars a avut parte si de un eveniment neplacut, asta deoarece in timp ce se afla in apa s-a intepat in calcai si a avut nevoie de o interventie, piciorul fiindu-i bandajat.

”Am intrat in apa, unde am calcat intr-o piatra foarte ascutita si mi-am facut o mare gaura in calcai, atat de mare incat a trebuit sa ma duc la doctor, aici la hotel, sa ma coasa. Ca sa ma coasa acolo a trebuit sa-mi faca o anestezie locala. Nu va puteti imagina in ce hal m-a durut”, a spus Oana Roman pe pagina sa de socializare.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *