Press "Enter" to skip to content

LUNA PLINA în 24 Iulie. Ce înseamnă asta pentru zodii

Fenomenul de Lună Plină din zodia Vărsător de pe 24 iulie 2021 își va pune puternic amprenta asupra tuturor nativilor. Află ce ne așteaptă!

Vom avea o nouă Lună Plină, de data aceasta în zodia Vărsător, pe 24 iulie 2021. Tensiunile se vor resimți mai puternic pentru anumite zodii, iar lucrurile se vor clarifica pentru mulți din punct de vedere sentimental.

Luna Plină care se va produce sâmbătă, 24 iulie, aduce o serie de elemente noi în viețile noastre cu ajutorul cărora vom reuși să înțelegem aspecte pe care până acum nu știam cum să le abordăm.

Berbecii se focusează asupra promisiunilor pe care le-au făcut față de cei dragi. Își dau seama că unele dintre ele nu pot fi onorate, oricât s-ar strădui. Această Lună Plină le testează limitele și le arată adevăratele lor capacități.

Lună Plină în zodia Vărsător pe 24 iulie 2021

Taurii traversează o perioadă dificilă din punct de vedere emoțional. Nativii de pământ pun mare preț pe cuvântul dat și se trezesc că anumiți oameni le-au trădat încrederea.

Gemenii pun capăt unor speculații apărute despre ei în ultima perioadă. Sunt puși pe fapte mari. Trebuie să fie foarte atenți la cum gestionează comunicarea publică.

Racii sunt în largul lor. Luna Plină din 24 iulie le aduce oportunități pe care le vânau până acum. Este o perioadă bună mai ales din punct de vedere financiar.

Leii sunt prinși între ciocan și nicovală într-o speță care îi poate perturba serios din punct de vedere sentimental.

Fecioarele scapă de o anumită corvoadă după o perioadă îndelungată de sacrificii. Își revin din toate punctele de vedere.

Balanțele au o stare de agitație

Balanțele nu stau bine la capitolul nervi, așa că cer ajutorul celor din jur pentru a se poziționa corect în situații unde e nevoie de o minte limpede.

Scorpionii pot afla lucruri teribile despre o persoană dragă, lucruri care îi pot destabiliza emoțional.

Săgetătorii se gândesc serios să se apuce de treabă. Încep anumite proiecte pe care le-au lăsat în stand-by cu mai multă ambiție ca niciodată.

Capricornii sunt în măsură să schimbe în bine viețile celor din jur. Întrebarea este dacă vor dori cu adevărat sau vor continua să fie la fel de egoiști.

Vărsătorii pun prietenia pe primul loc, iar Luna Plină îi poate lămuri în legătură cu anumite povești pe care le-au auzit pe la colțuri despre ei.

Peștii au toate șansele să dea lovitura din punct de vedere profesional. Luna Plină din 24 iulie le aduce mai multă stăpânire de sine și mai mult curaj în abordarea problemelor vitale.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *