Press "Enter" to skip to content

Lora, mesaj de dor pentru mama sa, la aproape un an de când s-a stins din viață: ”Ești peste tot”

Mai este puțin și de face un an din clipa în care viața i-a dat cea mai grea lovitură Lorei.

Artista a postat un mesaj de dor pentru mama sa, la aproape un an de când cea care i-a dat viață a plecat dintre noi. Vedeta face față cu greu pierderii suferite! Reacția tristă a fanilor săi!

Lora se numără fără îndoială printre cele mai frumoase și apreciate artiste de la noi din țară. Cu toate că o vedem mereu cu zâmbetul pe buze și plină de energie, în urmă cu un an, viața i-a dat cea mai grea lovitură. 

Mama artistei s-a stins din viață, după ce a pierdut lupta cu cancerul. Femeia se lupta cu boala încă din anul 2014, atunci când a suferit și o mastectomie la sânul stâng.

Lora, mesaj de dor pentru mama sa, la aproape un an de când s-a stins din viață

Moartea mamei a fost și continuă să fie unul dintre cele mai grele momente pentru Lora. Recent, iubita lui Ghenu și-a deschis sufletul și a postat pe rețelele de socializare un mesaj adresat ființei iubite, mama sa. 

La aproape un an de când nu mai este fizic lângă ea,

blondina a ținut să îi mulțumească pentru tot ceea ce i-a dăruit și pentru cât de mult a sprijinit-o de-a lungul vieții.

De asemenea, Lora a recunoscut cât de greu îi este să ducă durerea pe care o simte, însă știe că mama îi dă putere de acolo, de Sus și susține că este peste tot alături de ea.

”Mulțumesc mama pentru piele, pentru că m-ai învățat să am grijă de ea, mulțumesc pentru cremă, pentru minte, pentru educație, pentru inima sensibilă dar greu de cucerit, pentru talent și mușchii care, câteodată mi-l poartă alteori mi-l cară, pentru că m-ai învățat să fiu independentă financiar și dependentă de frumos. Ești peste tot mama mea frumoasă…🖤 #dor”, a fost mesajul postat de Lora pe contul său de Instagram.

Desigur că și cei din mediul online nu au rămas neclintiți în fața unui mesaj atât de emoționant. Fanii s-au întrecut în mesaje pline de gânduri bune și de susținere pentru frumoasa vedetă, încercând să o încurajeze și să-i spună cât este de puternică.

”Hai ca mi-au dat lacrimile!/ Nu prea ai mai fost activa in ultimul timp. Esti bine?🥺/ Te vegheaza și protejează de acolo de sus sinte face mai puternica baby 💪🏼/ Ai ochii ei ca sa vezi frumosul si sufletul ei ca sa-l imparti 😘/ Frumos, sensibil …si a mea e peste tot cu mine…😢”, sunt doar câteva dintre reacțiile fanilor.

Și tatăl Lorei a murit, în urmă cu mai mulți ani

Durerea a fost cu atât mai mare pentru Lora, cu cât în urmă cu mai mulți ani, frumoasa artistă și-a pierdut și tatăl. Părintele său, renumit medic urolog, a încetat din viață atunci când blondina avea numai 4 ani. ”Tatăl meu, care a fost doctor specialist chirurg urolog, renumit în Moldova, și-a dorit foarte tare să cânt”, povestea Lora, acum ceva vreme.

Un alt moment marcant în viața Lorei a fost clipa în care și-a pierdut bunica chiar în ziua în care filma pentru primul videoclip din cariera solo.

”A fost un moment foarte greu, dar am ştiut că de acolo de unde se va duce ea mă va ajuta să am o carieră frumoasă. După ce am filmat videoclipul am fost la Vaslui”, povestea Lora, la „Acces Direct”. scrie spynews.ro

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *