Press "Enter" to skip to content

Liviu Dragnea, aviz pozitiv pentru eliberare de la Penitenciarul Rahova

Liviu Dragnea, fostul presedinte PSD, a primit aviz pozitiv pentru eliberare din partea Comisiei Penitenciarului Rahova. Totusi, cea care va lua o decizie finala pe data de 27 aprilie, este Instanta.

Flavia Todosiu, avocatul lui Liviu Dragnea, a confirmat avizul favorabil de liberare conditionata primit de Liviu Dragnea din partea Comisiei Penitenciarului Rahova.

„Dansul a indeplinit fractia pe care o prevede legea, de doua treimi executate din mandatul de executare pe care l-a primit. In aceste doua treimi au fost incluse si, respectiv, scazute, zilele de castig prin munca. Astfel, dansul a intrat in aceasta comisie si s-a dat acest aviz favorabil, ceea ce inseamna ca indeplineste absolut toate conditiile de legalitate pentru a i se admite aceasta cerere”, a declarat avocatul lui Liviu Dragnea, potrivit Mediafax.

Fostul lider PSD se afla in penitenciar din 27 mai 2019, cand a fost condamnat definitiv de Instanta suprema la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare pentru instigare la abuz in serviciu in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Liviu Dragnea a avut mai multe conflicte cu cei din conducerea Penitenciarului Rahova, unde executa pedeapsa, intentand mai multe procese, pe motiv ca nu este lasat sa munceasca in atelierul auto al inchisorii.

Conducerea penitenciarului i-a retras dreptul la munca, dupa ce Dragnea a acordat un interviu online fostei sale consiliere Anca Alexandrescu, in prezent jurnalist la Realitatea Plus.

Administratia Nationala a Penitenciarelor a sustinut atunci ca nu a autorizat ca Dragnea sa dea acel interviu, iar Penitenciarul Rahova l-a sanctionat pe fostul lider social-democrat cu ridicarea dreptului de munca in atelierul auto al inchisorii.

Liviu Dragnea cere in instanta sa fie eliberat conditionat din inchisoare continuare 

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *