Press "Enter" to skip to content

Lidia Buble si Cornel Ilie sunt impreuna? Teo Trandafir a aflat tot!

Lidia Buble si Cornel Ilie au fost invitati la emisiunea lui Teo Trandafir. Aceasta le-a pus cateva intrebari dificile .

Dupa lansarea ultimei piese, Lidia Buble si Cornel Ilie au dat de banuit ca ar fi impreuna. In acest context, prezentatoarea, Teo Trandafir, a tinut sa afle adevarul despre cei doi.

Conversatia dintre Cornel Ilie si Teo Trandafir

„Cantecul asta s-a potrivit cel mai bine si pe timprul ei, si pe ideea de a fi un dialog, si pe dorinta noastra mai veche. Si niste planete s-au asezat exact asa cum trebuie”, a spus Cornel Ilie in emisiunea lui Teo.

„S-au asezat planetele si a iesit un scandalau, un gargazau, mancati-as gura ta…”, a replicat Teo Trandafir.

„Da, unde scandal? Ce am facut?”, a intrebat cantaretul.

„Dar tu pe ce lume traiesti? Scuze ca te intreb… Cum ce-ai facut nebunule?! Iti spun eu ce ai facut!”, a zis prezentatoarea.

Videoclipul celor doi a starnit numeroase intrebari

Bursucu a spus ca Lidia Buble este cuminte, iar videoclipul este destul de indraznet.
„Ai sa razi, dar nu a fost deloc asa!”, a spus Cornel Ilie.

„Ei, am fost si eu putin obraznica, dar mi s-a cerut, iar scenariul a fost scris de el. Noi am jucat foarte bine si intr-adevar, am avut o chimie foarte buna pe set, amandoi suntem gemeni…”, a spus si Lidia Buble.

„Pe noi ne-a luat prin surprindere. Noi nu voiam sa lansam chiar in momentul asta. Nu eram deloc pregatiti… Inseamna ca noi am facut o treaba excelenta de lumea ne intreaba: Ba, da care e… Asa e?! Si eu primesc mesaje, si de la baieti: Zi ma, si? Lidia?”, a continuat Cornel Ilie.

„Vezi, te-ai bagat singur in gura lupului! Pe mine ma prindeti mereu. Zici ca sunt la spovedanie, mereu cand ma dus la o emisiune, eu tot timpul spun tot! Eu, nevinovata, m-am dus la el acasa. Ma faci, acum m-am rusinat, gata! Nu stiu ce sa mai zic!”, a spus Buble.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *