Press "Enter" to skip to content

Lavinia Pirva, declaratii neasteptate despre fiica Andreei Marin si a lui Stefan Banica.

Lavinia Parva are o casnicie frumoasa alaturi de Stefan Banica . Cei doi au impreuna au un baiat pe nume Alexandru. Sotia artistului este foarte fericita ca fiul ei are un frate si o sora.

Lavinia Parva si Stefan Banica s-au casatorit in 2017, iar in 2019 au devenit parinti. Artistul are trei copii, unu cu Lavinia Parva si doi din casatoriile anterioare.

Lavinia Parva, despre micutul Alexandru

„Avem un copil turbo. Eu sunt cumva mama cu norma intreaga, nu e usor deloc. Nu am fost niciodata atat de obosita, dar niciodata atat de fericita. Este greu, dar nu vreau sa pierd o secunda din viata copilului meu. Invat si eu lucruri impreuna cu el. Este o perioada in care copilul asta a beneficiat de noi doi mai mult.

Copilul este innebunit dupa el (n.r.- Stefan Banica jr.), au o chimie extraordinara, iar faptul ca Stefan a stat foarte mult acasa, au avut aceasta sansa sa beneficieze unul de altul si sunt foarte misto impreuna. Cand incepe tati sa cante intra intr-o transa, e clar ca va face asta”, a declarat Lavinia Parva.

Lavinia Parva, despre pandemia de coronavirus pentru familia ei.

„Pentru toata lumea a fost un moment extrem de delicat. Eu nu am simtit pentru ca l-am avut pe Alexandru si am avut acest proiect de la care am lucrat de acasa si am mai mers, din cand in cand, la birou sau la fabrica. Stefan a avut si concert online, este adevarat ca este un pic diferit, dar eu cred ca faptul ca stam uneori mai mult impreuna nu strica”, a declarat Lavinia Pirva.

Ce spune Lavinia Parva despre copiii lui Stefan Banica

„Radu este actor, iar Violeta este superba, este un copil special, foarte talentata, canta, compune, probabil ca vom auzi lucruri foarte bune despre ea. Ce sa zic, o familie frumoasa. Cumva asta mic creste intre oameni frumosi si talentati de la care are ce invata.”, a decalarat Lavinia Parva. 

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *