Press "Enter" to skip to content

La aproape 70 de ani, Stela Enache are un tonus de invidiat. Cum reușește să se mențină în formă:

Stela Enache a cucerit generații întregi cu melodiile sale. Aproape că nu există elev care să nu fi fredonat măcar o singură dată versurile melodiei “Ani de liceu”, devenită un imn al tuturor liceenilor. La 68 de ani, Stela Enache nu și-a pierdut eleganța din tinerețe, este în continuare plină de energie, cântăreața având câteva trucuri la care apelează pentru a se menține în formă.

În lumea modernă, dietele și sportul sunt elementele pe care tot mai multe persoane le iau în calcul atunci când își propun să adopte un stil de viață sănătos. Deși are grijă când vine vorba despre alimentație, Stela Enache nu ține un regim alimentar strict și nici nu face sport, ci altele sunt secretele care o ajută să aibă un tonus de invidiat.

Ce face Stela Enache pentru a se menține în formă?

Stela Enache se poate lăuda cu o siluetă subțire și la 68 de ani, artista are o formă fizică de invidiat, iar metoda prin care reușește să obțină toate aceste rezultate nu este deloc una dificilă.

“Nu fac sport, dar am noroc cu o genă bună şi mi-am format, de-a lungul anilor, un stil alimentar sănătos. Nu mănânc deloc dulce, ar putea să nu existe, din punctul meu de vedere. Iar pâine şi făinoase doar la zile mari.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *