Press "Enter" to skip to content

Jador, atac dur la adresa lui Starlin la Survivor România 2021. Faimosul a răbufnit : ”Mi-e scârbă de asta…”

Primul joc al săptămânii a adus cu el și tensiuni între concurenți. Jador face acuzații dure la adresa lui Starlin la jocul pentru recompensă. Faimosul nu se mai poate abține și răbufnește.

Jador este unul dintre cei mai buni concurenți de la Survivor România 2021, cu o evoluție incredibilă în competiție, însă după accidentarea de la picior nu a mai avut acordul medicului de a intra pe traseu. Deși este accidentat, Faimosul nu se poate abține atunci când vede că se fac nedreptăți.

La jocul de recompensă din această seară, acesta i-a atras atenția lui Starlin atunci când nu a fost mulțumit de coechipierul său pe traseu.

Jador, atac dur la adresa lui Starlin

Jador este unul dintre concurenții care apreciază dreptatea, iar în momentul în care vede că ceva nu este bine acționează. Asta a făcut și la jocul de recompensă din această seară când a văzut că Starlin de la Războinici a făcut o nedreptate după ce coechiperul său a adus punctul, iar el i-a reproșat că nu aavut un parcurs extraordinar pe traseu.

”Mi-e scârbă de astă. A piedut un punct și se ia de ăsta că a câștigat. Nu-ți e rușine, măi?”, i-a spus Jador lui Starlin.

Jador l-a atacat pe Starlin pentru că i-a reproșat lui Albert că s-a încurcat pe traseu, iar el nu a adus niciun punct, în timp ce coechipierul său a adus.

”Băi, te iei de asta că a pierdut? Băi, dar tu…Eu,nu pot să tac, azi mi-am propus să tac…Dar tu te iei de ăsta că a câștigat”, a spus Jador.

Starlin i-a reproșat lui Jador că este o mascotă și ar trebui să plece acasă, să nu mai stea în competiție.După accidentarea puternică de la picior,

Jador nu a mai putut concura pe trasee, medicul a decis că nu este apt pentru un asemenea efort.

”Păi, tu corectează-te pe tine, că asta a câștigat. Băi, tu, dacă te lași influențat de ăștea, mă supăr!”, i-a spus Jador lui Albert.

Albert este unul dintre cei mai buni concurenți din echipa Războinicilor, iar Jador este de părere că Starlin nu este în măsură să îl corecteze, în timp ce el nu a adus niciun punct. scrie kanald.ro

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *