Press "Enter" to skip to content

Îți mai amintești de „Veronica”? Cu ce se ocupă acum Luminița Mihăescu, actrița care a dat viață celebrului personaj din celebrul film clasic

Cu aproape cinci decenii în urmă, actrița Luminița Mihăescu a cucerit inimile multor generații de copii, dar și de adulți, dând viață personajului Veronica din celebrul film clasic cu același nume. Cu ce se ocupă acum actrița. A plecat din România și are o nouă pasiune.

  • Cu ce se ocupă acum Luminița Mihăescu, actrița care a interpretat-o pe Veronica
  • Locuiește în Canada și are o nouă pasiune

„Veronica” a fost unul dintre cele mai iubite filme românești din toate timpurile. Lansat în anul 1972, filmul Elisabetei Bostan a fost un real succes și a cucerit inimile românilor. La acea vreme, Luminița Mihăescu avea doar patru ani când a interpretat rolul Veronicăi.

Cu ce se ocupă acum Luminița Mihăescu, actrița care a interpretat-o pe Veronica

O mulțime de români au vizionat, de-a lungul anilor, filmul Veronica, lansat în anul 1972, și, cu siguranță cu toții au îndrăgit-o pe Veronica, personajul interpretat de Luminița Mihăescu, care la acea vreme avea doar patru ani. Actrița a jucat în celebrul film alături de nume mari ale actoriei precum Margareta Pâslaru, Dem Rădulescu, Vasilica Tastaman, Angela Moldovan, George Mihăiță și Manuela Hărbor.

În prezent, Luminița Mihăescu nu mai are nicio legătură cu actoria și are o nouă pasiune. S-a retras din lumea cinematografiei și s-a îndreptat spre muzică. La începutul anilor ’90, actrița a cântat la clape în formația Timpuri Noi.

În anul 1996, Luminița Mihăescu a luat decizia să plece definitiv România. S-a stabilit în Vancouver, Canada, acolo unde a început o viață nouă și unde locuiește și astăzi. S-a căsătorit cu un român, iar împreună au o fiică, pe Ana, care are 30 de ani. Așadar, este împinită pe plan personal, dar și pe plan profesional, căci este profesoară de pian și împărtășește și cu alții dragostea pe care o are pentru muzică.

Cine era Veronica, personajul jucat de Lulu Mihăescu în celebrul film

Veronica, personajul interpretat de Luminița Mihăescu în celebrul film cu același nume, era o fetiță fără părinți. Locuia la casa de copii, iar la aniversarea a cinci ani, a primit în dar de la Zâna Zânelor, personaj interpretat de Margareta Pâslaru, o trăistuță fermecată.

Pentru că nu a ținut cont de sfaturile oferite și nu a fost darnică și cu ceilalți copii, trăistuța îi este luată. Apoi, pe toată durata filmului, micuța face eforturi pentru a o recupera. Astfel face cunoștință cu diverse personaje fantastice și intră și iese din belele.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page