Press "Enter" to skip to content

Italiancă arestată la Florența pentru că s-a opus purtării măștii: „Sunt femeie. Lăsați-mă! Mă sufocă!”

O femeie din Florența care nu s-a supus obligativității impuse de autorități pentru ca cetățenii să poarte mască în spații publice, a fost arestată de carabinierii care îi solicitaseră de mai multe ori să-și acopere gura și nasul.

Femeia a refuzat să poarte mască
Femeia din centrul scandalului petrecut în orașul italian a vrut să intre într-un pasaj comercial fără să poarte mască de protecție.

Nici la apariția carabinierilor nu a devenit mai cooperantă, ci a opus în continuare rezistență, spunându-le oamenilor legii că este femeie și că vrea să fie lăsată în pace.

Italianca era insoțită de câinele său, după care a strigat fără oprire: ”Lăsați-mă! Mă doare! Sunt femeie. Lăsați-mă! Mă sufocă!

Mă sufocă! Lasă-mi câinele! Dați-i drumul!”, se aude pe filmarea publicată de ziarul italian, Il Giornale. Oamenii adunați în jurul femeii au strigat și ei către poliție: ”Lăsați-o, rușine!”

În cele din urmă a fost urcată în mașina carabinierilor și a ajuns în arestul poliției.
Record de infectări cu Sars-Cov-2 în Italia, în ultimele 24 de ore: aproape 22.000 de cazuri și peste 220 de decese

Italia a înregistrat, marți, un nou record de infectări cu Sars-Cov-2. În ultimele 24 de ore, au fost raportate 21.994 de cazuri noi, din 174.398 de teste, și 221 decese. În acest context, Sindicatul medicilor din spitale atrage atenția că e nevoie de alți 4.000 de medici și 7.000 de infirmieri.

Au murit 221 persoane, față de 141, luni, potrivit datelor Ministerului Sănătății, citate de Mediafax. Numărul persoanelor decedate nu a fost atât de mare, începând din 5 mai, când au murit 236 de pacienți.

Tot în ultimele 24 de ore, la terapie intensivă au mai ajuns 127 de pacienți, numărul lor total fiind de 1.411 persoane.

În secțiile obișnuite sunt acum 13.955 de pacienți, în creștere cu 958 față de luni. scrie gandul.ro

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *