Press "Enter" to skip to content

Irina Loghin, prima reactie dupa decesul artistei Cornelia Catanga

Irinei Loghin a izbucnit in lacrimi cand a aflat de decesul Corneliei Catanga! Solista de muzica populara a spus despre colega sa ca nu a stiut ca e asa de bolnava.

Irina Loghin, prima rectie dupa moartea Corneliei Catanga

Cornelia Catanga s-a stins din viata vineri dimineata, 26 martie, la varsta de 63 de ani, dupa ce a ajuns de urgenta la Spitatul Universitar din Capitala avand probleme grave cu respiratia.

Artista fusese internata dupa ce a fost diagnosticata cu Covid-19. Cantareata de muzica lautareasca a fost spitalizata joi, in stare grava. Aceasta prezenta comorbiditati.

Potrivit unor surse medicale, Cornelia Catanga a fost transportata la spital cu ambulanta vineri dimineata, a intrat in stop cardio respirator si nu a mai putut fi resuscitata. Cantareata suferea de Covid-19.

Ce spune Irina Loghin.

”Nu stiu, este asa de greu sa aflu aceste vesti despre persoane asa de dragi (…) o stiu de mica, o stiu de foarte mica. Nu imi venea sa cred de dimineata, cand am aflat. Nu imi venea sa cred! O stiu de cand era foarte mica, o stiu si pe regretata mama ei.Eu stiu ca nu avea, nu era suferinda, chiar am ramas trasnita cand am auzit. A mai avut ea niste lovituri in viata, ca a pierdut si casa unde a stat. Ea era optimista de fiecare data, un suflet bun si generos”, a spus Irina Loghin la Antena 3. continuare 

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *