Press "Enter" to skip to content

Ion Dichiseanu, in stare grava la spital. Mesaj emotionant transmis de fiica sa

Ion Dichiseanu se afla internat in stare grava, din cauza unei investigatii „facute gresit” la o clinica particulara. Intreaga familie si in special fiica sa, se roaga pentru actor, sa-si revina si sa se intoarca acasa.

Ioana, mesaj emotionant pe Facebook.

„Tata iubeste natura, iubeste florile, iubeste animalele (chiar daca a fost la 2 mm de paralizie din cauza unei caderi de pe un cal), iubeste oamenii (chiar daca din cauza unora se lupta acum), iubeste viata.

Luptatorul meu trebuie sa vina acasa! #celmaibuntaticdinlume #vinotatasanatosacasa #tatateiubesc #intoatevietileimidorescsaimifiitata„, a scris Ioana Dichiseanu pe pagina sa de Facebook.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=4439184316107924&set=a.784811138211945&type=3

Fiica actorului spune ca tatala sau este grav bolnav, dar are nicio legatura cu noul coronavirus, iar totul se intampla din cauza unor investigatii efectuate gresit.

„Este adevarat ca tata trece din nou printr-o cumpana. Nu a avut nici data trecuta, nici acum, legatura cu SARS-CoV-2. Totul este din cauza unei investigatii facute gresit, la inceputul lunii decembrie, la o clinica privata, dar mai multe detalii voi da la momentul oportun. continuare 

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *