Press "Enter" to skip to content

INCREDIBIL! CÂȚI BANI AU FĂCUT, DE FAPT, ALEXANDRA ȘI IONUȚ BODI, DIN TIKTOK: „AM ZIS SĂ FACEM ȘI NOI GLUME”

Sunt regii TikTok-ului și o adevărată revelație în mediul online! De la apariția lor în acest peisaj, toată lumea s-a întrebat cât anume au câștigat Alexandra și Ionuț Bodi, din sutele de mii de vizualizări pe care le au pe platforma de socializare.

Fără nicio reținere, oameni de la țară fiind și extrem de sincer, soții-fenomen din Mureș au lămurit totul.

Toată lumea se gândește că Alexandra și Ionuț Bodi, cei doi soți din Mureș care au rupt TikTok-ul în două, fac milioane bune din aplicația care i-a făcut cunoscuți. Ei bine, nimic mai greșit.

În direct la Antena 1, Alexandra Bodi a povestit că totul a fost doar o glumă la început și că atât ea, cât și soțul său, au vrut să le dea oamenilor motive de amuzament, fără să se gândească vreo secundă la faptul că amândoi ar putea câștiga bani din platforma online.

„Ne uitam pe Facebook. Am văzut aplicația de TikTok și am zis să facem și noi glume. Când am descărcat-o am început să facem filmulețe de plăcere, nu să câștigăm bani. Primul filmuleț a fost cu dans. (…) Nu am făcut niciun ban din TikTok”, a spus Alexandra Bodi la „Acces Direct”.

Alexandra Bodi muncește cu ziua

În privința sursei lor de venit, Ionuț Bodi, soțul Alexandrei, a povestit la Acces Direct că acesta a mai muncit prin străinătate, dar din cauza pandemiei a fost nevoit să revină în țară. Pe de altă parte, a mărturisit că el este sursa de inspirație din clipurile video pe care le postează pe TikTok.

Mai mult, la fel de sincer, Ionuț Bodi i-a declarat Mirelei Vaida că soția lui muncește cu ziua.

„Este ideea mea. Îmi place, pentru că pot să fac lumea să râdă. (…) Eu am lucrat prin Spania, Olanda, Belgia când e perioada, când nu, stăm acasă. Ea nu lucrează decât cu ziua”, a transmis soțul Alexandrei Bodi. scrie cancan.ro

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *