Press "Enter" to skip to content

INCREDIBIL! Bărbatul care s-a vaccinat de trei ori cu Pfizer: „Mi-am revenit cu vederea după a treia doză. E ca la masă, ceri și a treia farfurie”

Bărbatul în vârstă de 49 de an din Dorohoi, care a păcălit cadrele medicale, în așa fel încât să îi fie administrată o doză suplimentară de vaccin anti-COVID, a explicat de ce a recurs la acest gest și cum se simte după a treia doză.

Un bărbat de 50 de ani din Botoșani a făcut și o a treia doză de vaccin Pfizer, după ce a profitat de faptul că centrul maraton din Dorohoi era aglomerat. Personalul a mers pe încredere și a verificat prea târziu în sistem CNP-ul pacientului. Bărbatul a fost ținut la spital câteva ore pentru monitorizare și evaluat psihiatric.

A treia oară nu știu dar parcă la a două nu prea m-am simțit bine. După rapel. Asta a fost maraton, n-are nicio treabă. Și l-am făcut și pe al treilea și mă simt mult mai bine. Al doilea a fost mai slăbuț.

Am trecut, poate a fost un pic neatenție și l-am făcut și pe al treilea. Poate un pic neatenție, că doar sunt atenți tot timpul. Nu știu, am avut noroc. Toată lumea te întreabă. da, i-am mințit, i-am mințit pe toți.

“După a doua doză parcă nu m-am simțit în apele mele. L-am făcut și pe al treilea și mă simt mult mai bine. Mi-am mai revenit un pic și cu vederea, dar și cu altele pe partea de corp. Vederea era mai în ceață, picioarele mă mai lăsau, dar acum sunt mai bine. De asta am cerut și a patra doză.”, a spus bărbatul din Dorohoi la Pro TV, care este anchetat înainte de a ajunge şi la a patra doză de Pfizer.

M-am vaccinat pentru a mă asigura că sunt mai ok, cu a două parcă nu a fost suficient. Și am făcut și a treia, și acum mă simt mult mai bine. În clipă aia am avut noroc și am fost injectat și pe urmă am recunoscut. Am lăsat declarație și la poliție. Le-am cerut voie să fac a patra. Dacă e posibilitatea. Când va veni timpul. Eram mai stresat înainte și mi-am revenit acum cu vederea, după a treia doză. Mă simt mult mai bine. Sunt om normal. Te simți mult mai bine. Eram stresat un pic că aveam probleme cu ochii. Și mi-am revenit acum cât de cât. N-am furat, i-am mințit, atâta tot. Nu am profitat, am avut noroc. Ca la masă, ceri și a treia farfurie„, a mai spus botoşăneanul la A3.

Cazul botoșăneanului care nu se mai satură de Pfizer a ajuns în atenția șefului campaniei de vaccinare

În cadrul unei conferințe de presă, Valeriu Gheorghiță, a vorbit despre cazul botoșăneanului vaccinat cu a treia doză de Pfizer.  „Nu s-a scanat anterior vaccinării cartea de identitate, pentru a se vedea dacă persoana fusese sau nu vaccinată”, a spus marți Valeriu Gheorghiță într-o conferință de presă, adăugând că, cel mai probabil, personalul din centru a crezut spusele bărbatului, care susținea că nu este vaccinat.

Fac un apel către oameni să înțeleagă că furnizarea corectă a datelor medicale și a istoricului medical este în beneficiul lor”, a spus Valeriu Gheorghiță.

Anchetă a Poliției și a DSP, după ce un bărbat s-a vaccinat de trei ori cu Pfizer împotriva COVID-19

Un bărbat în vârstă de 49 de ani, din comuna Broscăuți, este anchetat, după ce a păcălit cadrele medicale să îl vaccineze împotriva COVID-19 cu o a treia doză de ser Pfizer, a afirmat, marţi, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), Delia Nenişcu.

Potrivit acesteia, bărbatul s-a prezentat duminică la un centru de vaccinare din municipiul Dorohoi, unde le-a declarat asistentelor că nu a făcut până în acel moment rapelul.

„În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de fals în declaraţii, urmând ca, în funcție de rezultate, să fie dispusă o soluție procedurală”, a precizat Nenişcu.

Managerul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP), medicul Monica Adăscăliţei, a anunţat declanşarea unei anchete administrative pentru a se stabili condiţiile în care persoana respectivă a reuşit să obţină a treia doză de vaccin.

„A motivat în declarația pe propria răspundere că nu s-a vaccinat, a prezentat buletinul. Fiind foarte aglomerat, posibil să nu se fi așteptat validarea în sistemul informatic și a intrat în zona de vaccinare unde a primit doză de vaccin. După ce i-a fost injectată doza, a declarat că a avut rapelul la vaccinul Pfizer în urmă cu o săptămână şi că a primit a treia doză.

Între timp, în sistemul informatic au apărut datele şi că într-adevăr a fost vaccinat în urmă cu o săptămână. DSP a demarat o anchetă pentru a stabili exact firul evenimentelor”, a spus Adăscăliţei, în cadrul unei conferințe de presă. scrie romaniatv

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *