Press "Enter" to skip to content

Incredibil! Această tânără din ROMANIA a murit la o petrecere organizată de 8 martie

Tragedie la Iași chiar în ziua de 8 martie. O tânără în vârstă de 30 de ani a murit după ce a căzut într-o făntână. Povestea pare desprinsă din filmele de groază, având în vedere că tânăra a căzut în fântână după ce a confundat o ușă. Când a fost găsită în fântână, era deja mult prea târziu. Degeaba a încercat un echipaj medical să o readucă la viață, timpul petrecut sub apă a fost lung, iar încercările disperate ale medicilor nu au dat niciun rezultat

Tragedie la Iași. O tânără în vârstă de 30 de ani a murit chiar de 8 martie 2021 după un accident stupid. Elena Mitocariu era de loc din comuna ieșeană Cotnari. Pe 8 martie a mers împreună cu soțul ei la un vecin. Alături de familia acestuia a sărbătorit ziua femeii până la un moment dat, când a vrut să plece la toaletă. Elena a ieșit din casa în care era petrecerea în jurul orei 19:30, pentru a merge la toaleta care se afla în afara casei, într-o anexă.

A ieșit din casă, dar nu s-a mai întors. Soțul ei și cu vecinul acesteia au plecat să o caute după câteva zeci de minute. Nu le-a luat prea mult să o găsească pentru că aceasta era căzută într-o fântână. Imediat, bărbații au scos-o din apă și au cerut ajutor apelând numărul unic de urgențe 112. Un echipaj medical a ajuns la fața locului, însă din păcate nu a putut decât să constate decesul. Tănăra petrecuse prea mult timp sub apă.

Dosar penal deschis de polițiști după ce tânăra a fost găsită decedată
Polițiștii din Iași au deschis un dosar penal în acest caz.

„Polițiștii au fost sesizați printr-un apel la numărul unic de urgențe despre faptul că o tânără în vârstă de 30 de ani a fost găsită decedată. În cauză s-a deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă și s-a dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzei decesului. Cercetările continuă pentru stabilirea întregii situații de fapt”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Oamenii legii trebuie să afle ce s-a întâmplat. Surse din cadrul anchetei au precizat pentru reporterii „BZI” că moartea tinerei a survenit în urma unui accident nefericit. Elena a vrut să meargă la toaletă, toaletă ce se afla într-o anexă a casei. Ușa de la toaletă era alăturată unei alte uși, care ducea către beci. Tănăra a deschis ușa greșită și a căzut într-o fântână săpată în beci cu scopul de a colecta surplusul de apă. Fără să cunoască încăperea, Elena a căzut într-o capcană fatală și cel mai probabil s-a înecat.

Un copil a rămas fără mamă chiar de 8 martie
Vestea morții tinerei a căzut ca un fulger peste familie și peste localnici. La 30 de ani, Elena era o tânără gospodină la locul ei. Tânăra devenise mamă și avea un copil de care avea grijă ca de ochii din cap. Chiar de 8 martie, de ziua mamei, și-a lăsat pruncul singur pe lume.

„A fost o tragedie. Ce să spun? Nu s-ar fi gândit nimeni că poate să cadă acolo și să moară. Am înțeles că a mers la un fel de petrecere, de 8 martie. A fost un accident nefericit. Este jale mare”, a spus un localnic din comuna ieșeană Cotnari.

Din câte se pare, tânăra mamă care și-a pierdut viața chiar de „ziua mamei” va fi înmormântată astăzi. Familia ei a postat în mediul online mai multe mesaje de adio.

„Dumnezeu să te ierte, sora mea frumoasă… ai lăsat o dâră de durere în sufletele noastre! Dumnezeu a vrut să te ia acolo sus mai repede! Ai lăsat pe pământ o floricică mică și un soț care mereu se va gândi la tine. Prea multă durere ai lăsat în urmă”, se arată într-un mesaj postat pe Facebook de fratele tinerei. scrie bzi.ro

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *