Press "Enter" to skip to content

Imagini șocante! Cum arată infirmierii italieni, după ce îi tratează pe oamenii bolnavi de coronavirus: ”Nu mai este timp”

Sacrificiul fizic și psihic al personalului medical din Italia este foarte mare în această perioadă, din cauza infectărilor cu coronavirus. Pielea de pe mâinile lor este arsă, au iritații, sunt extenuați fizic și psihic,

abia dacă mai apucă să se odihnească pentru a trata următorul val de persoane bolnave. Este greu, iar situația nu pare să se așterne pe un făgaș normal. Un mesaj al cadrelor medicale din Italia pare desprins dintr-un film de groază. Imaginile cu infiermierii sunt greu de privit!

Infirmierii italieni sunt cu moralul la pământ din cauza pandemiei de coronavirus. Nu doar că nu mai au echipament adecvat

pentru a se feri de pericole, de virusul ucigaș, dar nici numeric nu mai fac față din pricina numărului mare de cazuri cu care se confruntă: 2503 persoane moarte, 31.506 persoane infectate de coronavirus.

„Nu mai este timp.

Nu mai avem paturi pentru pacienți.

Suntem într-un constant pericol, riscăm în fiecare zi să ne infectăm.
Pe lângă faptul că trăim cu această teamă constantă, există teama că ducem virusul acasă la noi.

Nu avem timp nici măcar să plângem, decât la sfârșitul turelor extenuante. Vedem moartea, care nu are demnitatea de a fi marcată cum se cuvine. Persoane care sunt departe de cei dragi.

Suntem obosiți, suntem puțini în spitale și pe teren. Mergem acasă la oameni ca soldații pe front. Fără protecție, într-un teritoriu care nu reușește să îndeplinească cerința imensă de tratament.

Suntem singuri.

Dacă nu împiedicăm această avalanșă, vom plăti cel mai scump tribut: falimentul întregului sistem. Și fiecare lucru pentru care are sens viața.

Avem nevoie de spitale, de personal. Imediat, acum, nu mâine! Avem nevoie de profesioniști pregătiți, nu reciclați, nu aruncați pe front ca niște marionete!

 

Avem nevoie și de voi, dragi cetățeni. Închideți-vă în case, fiecare ieșire îi deschide ușa virusului. Nu ne mai putem permite asta. Nu mai este timp”, spun infirmierii italieni, potrivit Digi24.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *