Press "Enter" to skip to content

Horoscopul verii 2021, cu Cristina Demetrescu. Zodia care are mare SUCCES

Horoscopul verii 2021. Berbecii, Taurii și Gemenii vor avea parte de o serie de schimbări importante. Astrelele le aduc lucruri bune, însă depinde de ei cum se vor raporta la provocările care vor veni. Racii, pe de altă parte, visează cu ochii deschiși și au parte de tot felul de revelații. Cei care au trecut printr-un divorț vor avea ocazia să-și refacă viața.

Leii se vor afla printre nativii cărora nu le vor lipsi banii mai ales că au în gând și anumite investiții. Nu se vor ține departe de conflicte, deși vara sunt ceva mai temperați, însă anumite probleme vor fii în continuare pe tapet.

Fecioarele se vor simți obosite, poate și pentru că vor avea senzația că nu au nevoie de vacanță. Ar fi bine să nu neglijeze această necesitate pentru că cea mai recentă eclipsă le-a arătat că trebuie să mai pună stop anumitor sacrificii. Unele Fecioare s-ar putea să se căsătorească.

Horoscopul verii 2021: 

Pe Capricornii îi așteaptă o periodă mai intensă, pot da interviuri, pot învăța. Au ocazia să-și schimbe viața, să intre în afaceri. Trebuie să muncească, să se reordoneze într-o oarecare măsură.

Vărsătorii vor fi din nou influențați de Jupiter, din 28 iulie. Deși nu au parte de dificultăți, nu-i așteaptă nici relaxarea totală și sunt puși în tot felul de situații inedite. Sunt preocupați destul de mult de partea financiară.

Și Peștii îl au de partea lor pe Marele Benefic, Jupiter. Jupiter le dă noroc, protecție și proiecte noi. Vor scăpa de anumite presiuni, vor scăpa de anumite cicluri care i-au ținut captivi într-un job sau o relație și vor investi într-o casă.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *