Press "Enter" to skip to content

Horoscop Urania pentru săptămâna 10-16 octombrie 2020. Vărsătorii au probleme de sănătate

Horoscopul pe care îl aduce Urania pentru săptămâna 10-16 octombrie 2020 vine cu probleme și încercări pentru unii nativi, dar și cu o stare de anxietate pentru alții.

Potrivit astrologului de la libertatea.ro, următoarea perioadă va fi afectată de Luna Nouă care va tranzita Balanța, influențând astfel și alte semne zodiacale.

Cum va decurge săptămâna și ce situații vor înfrunta nativii este detaliat în rândurile ce urmează. Vei descoperi previziunile pentru fiecare zodie în parte și ce poți schimba ca să-ți fie de ajutor.

Horoscop Urania pentru săptămâna 10-16 octombrie 2020, pentru fiecare nativ
Berbec
Începutul săptămânii va fi dificil pentru tine din cauza stresului care nu îți dă pace, însă te vei recupera după câteva zile, atunci când te vei trezi cu chef de viață și cu gândul de a începe ceva nou. Este posibil să apară probleme legate de venituri și să ai în jurul tău persoane care nu-ți spun adevărul. Nu este exclus să te cerți cu o persoană apropiată.

Taur
Trebuie să îți păstrezi calmul atunci când îți spui punctul de vedere și să dai dovadă de toleranță. Este posibil să fii nevoit să iei decizii dificile, însă ai grijă la viața de cuplu, care trebuie să decurgă armonios pentru a avea parte de un sprijin emoțional. Ai putea să fi neîncrezător în ceilalți, însă nu e neapărat un lucru rău. Este pe cale să se schimbe ceva la locul de muncă.CITEȘTE ȘI:

Gemeni
Trebuie să ai mai multă grijă la sănătate și să ceri ajutor medical atunci când corpul îți dă semnale. Este timpul să faci ordine în locuința ta și în jurul acesteia. Vei avea parte de stări de neliniște și de îndoială în legătură cu jobul. S-ar putea să începi o relație nouă sau să refaci una mai veche. Nu este obligatoriu ca relația să fie una de dragoste.

Rac
Datorită Lunii care va tranzita Racul, nativii vor dobândi noi abilități, însă relațiile cu partenerul de viață se vor complica. Este posibil să fii rece și distant, însă este doar un mod de apărare. Nu este exclus să aibă loc o ruptură în relația cu cineva apropiat. Senzația de anxietate și teama de a nu face greșeli stau în calea activităților tale. Este un moment potrivit să începi ceva nou.

Leu
Nu trebuie să-ți neglijezi starea de sănătate, care va fi mai sensibilă în aceste zile. una va tranzita Leul, iar acest lucru le oferă nativilor un plus de energie și optimism și vei avea parte de niște venituri suplimentare. Relația cu rudele ar putea avea de suferit din cauza unor certuri.

Fecioară
Relațiile de prietenie vor avea de suferit din cauza unor nemulțumiri și contraziceri. Luna va tranzita casa I a Fecioarelor și le va ajuta să-și recapete starea de bine și calmul. Ai putea să simți o stare de angoasă din cauza unor probleme financiare care nu îți dau liniște.

Balanță
Ai putea să întâmpini dificultăți la locul de muncă și să ai nevoie de ajutor. Chiar dacă relațiile cu cei apropiați vor fi încordate, te vei simți bine din punct de vedere fizic, iar asta va fi de ajutor. Trebuie să faci un efort și să aplici ideile pe care le ai de mult timp. Spre sfârșitul săptămânii, Luna Nouă din Balanță te va ajuta să te simți bine în pielea ta, însă va afecta relația cu partenerul de viață.

Scorpion
Câteva frustrări interioare ar putea să te macine la începutul săptămânii. Nu te avânta într-o sarcină de care nu ești complet sigur și nu intra în conflict cu alte persoane. Încearcă să treci cu vederea anumite comportamente ale celor dragi. O dezvăluire nouă te poate ajuta să completezi un puzzle cu piesa lipsă pe care nu o găseai.

Săgetător
Problemele de natură relațională sau financiară te vor măcina chiar de la începutul săptămânii. Unii dintre nativi vor să se remarce într-un context public și 0ficial, însă nu toți vor avea succes. Ai grijă la starea ta de sănătate. Este posibil să apară în viața ta o persoană care îți va influența viitorul. Vei relua o relație de prietenie, însă cea de cuplu ar putea suferi.

Capricorn
Relația cu partenerul de viață este supusă certurilor și diferențelor de opinie, dar mai ales orgoliilor. Niciunul dintre parteneri nu găsește o soluție relevantă la aceste probleme. Ai putea să începi un nou proiect la care te gândești de mult timp. Relațiile de prietenie ar putea fi afectate de anumite minciuni sau de atitudinea egoistă a unuia dintre voi.

Vărsător
Ai grijă la problemele de sănătate care ar putea să apară și tratează-le corespunzător. Este posibil să întâlnești o persoană influentă pentru cariera ta și să aveți un dialog. Starea psihică va fi amenințată de răutăți, ironii și critici din partea celor din jur.

Pești
Starea ta de spirit nu este una bună, iar spiritul critic se va accentua în funcție de activitatea pe care o desfășori. La locul de muncă vei da dovadă de energie și inițiativă și poate chiar vei obține o nouă colaborare. Nu este exclus să apară dezamăgiri în viața ta personală sau profesională. scrie fanatik.ro

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *