Press "Enter" to skip to content

Horoscop TAROT ZILNIC JOI 7 MAI 2020. Inspiratie mistica pentru calatoria vietii tale

Horoscop tarot zilnic. Primirea mesajului unei carti de tarot este o experienta mistica si frumoasa care te poate ajuta sa intelegi mai bine calatoria ta unica prin aceasta lume spirituala, emotionala si fizica. Cartea de tarot iti ofera o privire in interior, o oglinda a propriului suflet. Cheia pentru a obtine o experienta unica este sa intelegi semnificatiile complexe ale cartii, precum si cum poti lucra pentru a obtine o perspectiva si mai mare asupra unei situatii.

Cartile de tarot au fost folosite din vremuri indepartate pentru a te conecta cu mesajul pe care ti-l transmite divinitatea. Sunt doua tipuri de carti de tarot. 22 de carti vin din Arcana Majora, iar 56 reprezinta Arcana Minora. In total, 78 de carti menite sa-ti dezvaluie adevarul divin. Cartile din Arcana Majora nu apartin niciunei culori si semnifica mai mult chestiuni de zi cu zi. In aceste carti se ascund marile lectii, marile schimbari si adevarata dezvoltare a spiritualitatii umane.

Horoscop tarot zilnic BERBEC

Asul de pentagrame (inversata)
Cartea sugereaza manifestarea, oportunitatea financiara, prosperitatea. Daca iti apare inverata, ea atrage atentia asupra pretului pe care trebuie sa-l platesti pentru un succes. O victorie poate avea un cost prea mare, fie financiar, fie fizic sau spiritual.

Horoscop tarot zilnic TAUR

8 de cupe

Cartea simbolizeaza evadarea, dezamagirea, abandonul. Te poti simti descurajat. Planuri incepute cu mult entuziasm au fost abandonate din diverse motive. Te simti secatuit de energie. Si totusi, ce anume te-a determinat sa lasi totul balta? Poate ca te-ai speriat? Poate ca n-ai avut curajul sa mergi mai departe? Poate ca nu este momentul pierdut sa reiei acele planuri si sa le duci la bun sfarsit!

Horoscop tarot zilnic GEMENI

2 de cupe

Caduceul si Leul par a fi impreuna in acesta card, sugerand o uniune sanatoasa care duce la o transformare fizica si spirituala a fiecarui partener. Cartea simbolizeaza casatoria, juramintele, seriozitatea pe care o impuneun parteneriat, de afaceri sau romantic. Daca ai o relatie la inceput de drum, aceasta carte poate fi un semn ca e mometul sa treceti la un alt nivel. Sau, daca esti singur, ea iti poate da speranta ca jumatatea ta este undeva aproape si urmeaza sa o intalnesti in curand.

Horoscop tarot zilnic RAC

Marea Preoteasa

Pot exista momente in care te vei simti responsabil pentru tot ce nu este bine in acest Univers. Dar nu le poti rezolva tu pe toate. Relaxeaza-te, odihneste-te. Faptul ca iti pasa de oameni este un lucru bun, dar faptul ca vrei sa te transformi in salvator universal.

Horoscop tarot zilnic FECIOARA
Cavalerul de spade

Cavalerul de spade poate fi mesagerul legii sau al Guvernului. Aceasta persoana este insarcinata cu puterea justitiei de a elimina pedeapsa si de a rasplati faptele bune. Figura din acest card te povatuieste ce sa repari daca ai facut ceva gresit. Cu cat iei masurile corecte mai rapid, cu atat mai bine.

Horoscop tarot zilnic BALANTA
6 de spade (inversata)

Cartea simbolizeaza o transfomare pe care nu o doresti neaparat, dar care este necesara. Fii atent la ce se intampla in jurul tau, poate fi nevoie de multa empatie. Aroganta si concentrarea pe sine te poate impiedica sa vezi clar lucrurile. Ti-e greu sa vezi o situatie prin ochii altcuiva. De aceea ar trebui sa fii atent si la ce spun altii.

Horoscop tarot zilnic SCORPION
6 de cupe

Cartea aduce mesajul inocentei pure, a dragostei curate, opuse sexualitatii si erotismului. Poate fi, de asemenea, simbolul unei prietenii curate, a familiei care te sprijina. Cartea arata compasiune, generozitate. De asemenea, cartea iti mai poate transmite mesajul ca numite lucruri din prezent pot fi vindecate daca te intorci la copilaria ta sau daca te intorci la inocenta pura a copilariei.

Horoscop tarot zilnic SAGETATOR
Justitia

Ia lucrurile in serios, fara sa faci, insa, o drama. Oamenii din jurul tau pot veni cu probleme care sa te zdruncine putin, dar nu este cazul sa te scufunzi in grijile lor. Nu pune presiune asupra ta, nu te implica emotional. Nu ai nici puterea, nici responsabilitatea de a repara totul.

Horoscop tarot zilnic CAPRICORN
Eremitul / Pustnicul

Corect sau gresit sunt notiuni importante. Dar astazi este mult mai important sa faci ceva decat sa nu faci nimic. Lipsa actiunii poate fi mai dureroasa decat greseala. Atentie la alegerile pe care le faci pe parcursul zilei.

Horoscop tarot zilnic VARSATOR
9 de pentagrame

Aceasta carte simbolizeaza luxul, graditudinea, increderea de sine. Cei care au curaj sunt cei care se vor bucura de succes. Cei care actioneaza sunt cei care vor culege roadele muncii lor. Cartea aduce mesajul ca ceva ce ai sadit in trecut, o investitie, un proiect, va incepe sa dea roade cat de curand. Bucura-te de fructele muncii tale.

Horoscop tarot zilnic LEU
Marele preot (Hierofantul)

Oamenii s-ar putea uita la tine cu entuziasmul ca ai putea sa le readuci zambetul pe buze, spranta, bucuria. Nu subestima puterea uneei vorbe bune, a unui zambet, a unui crampei de stralucire. Daca poti aduce aceste lucruri in viata cuiva, nu te da inapoi.

Horoscop tarot zilnic PESTI
8 de bate

Iti cauti jumatatea? Daca da, aceasta carte iti aduce mesajul ca dorintele sunt aproape sa devina realitate. Totusi, ar trebui sa fii atent. Daca ti se ofera ceva, nu lua totul de-a gata. E nevoie sa construiesti, sa consolidezi. Daca esti implicat intr-un proiect profesional, mesajul este ca in curand te vei bucura de primele rezultate. Dar tot trebuie sa continui sa iti faci treaba, sa nu culci pe o ureche, pentru ca acest proiect sau altul sa aduca roadele scontate.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *