Press "Enter" to skip to content

Horoscop Minerva pentru săptămâna 5-11 octombrie 2020. Fecioarele au parte de armonie în cuplu

Horoscopul Minerva anunță vești bune pentru unele semne zodiacale, dar și și dificultăți pentru anumiți nativi. Săptămâna 5-11 octombrie 2020 vine cu numeroase încercări care trebuie depășite.

Potrivit horoscopului Minerva, vor apărea situații imprevizibile care le-ar putea tulbura liniștea unor semne zodiacale. Altele, în schimb, se bucură de armonie în cuplu.

În timp ce viața unor nativi este presărată de încercări, alții vor avea parte de multe surprize și împliniri în săptămâna ce urmează. Iată predicțiile pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop Minerva pentru săptămâna 5-11 octombrie 2020, pentru fiecare zodie în parte
Berbec
Obstacolele dispar din calea ta, iar unele oportunități și-ar putea face apariția. Vei lua decizii care urmează să-ți schimbe anumite aspecte din viață. În plan profesional, vei veni cu noi idei pentru o afacere prosperă.

Taur
La fel ca zodia precedentă, Taurii ar putea avea parte de noi oportunități. Se anunță tensiune la locul de muncă, dar lucrurile se vor îndrepta spre sfârșitul săptămânii. Viața de cuplu întâmpină mici probleme, însă lucrurile vor decurge perfect după rezolvarea lor.

Gemeni
Cineva interesat de tine îți va da șansa să-ți exprimi sentimentele, însă nu forța lucrurile. Viața romantică este pe cale să se schimbe în bine. În plan profesional, lucrurile vor fi ca de obicei, însă evită conflictele la locul de muncă.

Rac
Ai grijă la sănătate și încearcă să faci mai multă mișcare. În plan sentimental, vei avea parte de aceleași surprize ca nativul precedent. De asemenea, ai grijă cum îți exprimi opiniile la locul de muncă.

Leu
În plan profesional, vei avea parte de vești bune. Afacerea ta a avut succes, iar veniturile vor fi pe măsură. Ai grijă să te bucuri și alături de colegii tăi de la birou. Îți vei analiza relația de cuplu și vei reflecta la anumite aspecte negative.

Fecioară
Se anunță o săptămână perfectă pentru abordarea unor noi direcții în viața profesională. Inspirația te va însoți la tot pasul, așa că este momentul perfect pentru un nou proiect. În viața de cuplu, atmosfera este prielnică, iar persoana iubită își va arăta aprecierea. Nu este exclus să apară și un al treilea membru în familia ta.

Balanță
Săptămâna aceasta ai nevoie să iei rapid anumite decizii și să îți consolidezi relațiile de familie. La locul de muncă vei avea permanent ceva de făcut. Ai nevoie de un moment de respiro pentru a scăpa de suferințele interioare.

Scorpion
Relațiile cu ceilalți sunt în favoarea ta săptămâna aceasta. Prietenii apropiați și persoana iubită îți vor arăta cât de loiali și sinceri sunt în relația cu tine. Vei încerca să găsești noi idei de dezvoltare la locul de muncă.

Săgetător
Vei reuși să gestionezi problemele financiare care ar putea apărea săptămâna aceasta. Este posibil să primești bani în mod neașteptat, dar ai grijă să-i cheltui cu simț de răspundere.

Capricorn
Te pregătești pentru un nou proiect important la locul de muncă, chiar dacă vei simți tensiune la început de săptămână. Ai nevoie să comunici cu prietenii în legătură cu problemele tale.

Vărsător
Armonia și echilibrul se vor simți din nou acasă. Te vei bucura de momente alături de familia ta și vei simți motivația pentru a relua anumite activități sau chiar vei începe altele noi. Ia o pauză de la locul de muncă și ai grijă la factorii de stres.

Pești
Urmează o săptămână perfectă pentru a semna noi contracte pentru companie. De asemenea, vei reuși ă-ți rezolvi problemele personale cu ajutorul unui prieten apropiat. Nu ezita să ceri ajutorul. scrie fanatik

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *