Press "Enter" to skip to content

Horoscop, MAINE, 2 octombrie. Cine trage lozul cel mare

Horoscopul zilnic pentru vineri, 2 octombrie 2020, aduce gânduri și stări negative, dar și momente în care nativii simt nevoia să stea cât mai aproape de oamenii dragi din viețile lor.

Ultima zi lucrătoare din săptămână nu vine numai cu lucruri neplăcute, ci are și părți frumoase. Prin urmare, persoanele născute în zodia Berbec ar putea primi răspunsurile mult căutate.

De asemenea, vineri este o zi numai bună pentru a mai da o șansă în iubire, nativul Leu fiind pregătit să facă următoarele mutări în cuplu. Cine știe, poate chiar este vorba de o nuntă.

Berbec
Te afli pe drumul cel bun. În sfârșit, ai șansa de a primi toate răspunsurile după care ai alergat întreaga viață. Sigur faci față adevărului? Fii conștient că sunt unele lucruri dureroase care te vor răni adânc.

Taur
Dă toate cărțile pe față la locul de muncă. Nu te mai lăsa călcat în picioare de colegi și vorbește direct cu superiorii, chiar dacă vei fi catalogat un „sifonar”. Numai așa se vor rezolva lucrurile.

Gemeni
Te simți pregătit să urci la următorul nivel în dragoste. Ia-ți inima în dinți și cere-i mâna partenerului de viață. Timpul trece mult prea repede, fă în așa fel încât să fie în favoarea ta. Flacăra iubirii este intensă.

Rac
Înainte de a schimba situația din jurul tău, fii onest și sincer cu tine. Planurile de viitor se bazează pe detalii mici. Nu te mai pierde în necunoscut și ieși în față, ai o grămadă de idei în minte.

Leu
Ești foarte aproape de a-ți atinge țelul în dragoste. Gândește-te serios la planurile alături de partenerul de viață, poate este un moment bun pentru a vorbi de căsătorie.

Fecioară
Te-ai săturat de aceeași rutină zilnică și nu vrei decât să ieși din anonimat. Ai grijă ce faci, să nu te pierzi cu firea. Este foarte important să lași deoparte emoțiile negative și să te concentrezi pe o singură chestie.

Balanță
Speranța și optimismul nu sunt deloc de partea ta. Negativismul te-a înconjurat din toate părțile și te simți prins ca-n menghină. Ai grijă, gândurile negative atrag numai situații neplăcute.

Scorpion
Este o zi minunată pentru a-ți lărgi cercul de prieteni sau pentru a sta alături de persoanele dragi. Oferă-le toată atenția ta și bucură-te de aceste clipe la intensitate maximă. Păstrează cele mai frumoase amintiri.

Săgetător
Te implici și pui suflet în conversații, dar ar fi totuși bine să faci un pas în spate. Nu mai fii cel care vorbește non-stop, ascultă mai mult. Fă-i pe cei din jur să se simtă importanți și egali.

Capricorn
Astrele au rezervat acestui nativ o zi în care poate face lucrurile pe îndelete. Nu mai este cazul să te grăbești, poți faci tot ce îți face plăcere, ai suficientă energie pentru a duce la capăt toate planurile.

Vărsător
Ai darul de a-i face pe cei din jur să zâmbească, să se simtă în largul lor. Profită de această calitate extraordinară pentru a le oferi celor dragi mici atenții, poate făcute chiar de mâinile tale.

Pești
Modificări de ultim moment. Cooperarea este foarte importantă astăzi, nu mai amâna pentru o altă zi și implică-te mai mult. Cere ajutorul dacă simți că nu poți duce la capăt o anumită sarcină.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *